Šok u SINNERS, Cannie dostáva bench

  • Sebastián Soroka
  • 30. 11. 2020 19:28

Nečakaná správa z tábora domácej jednotky tímu SINNERS, dnešným dňom sa z aktívnej zostave porúča sniper tímu Hubert "Cannie" Ludwig. Cannie bol s tímom od absolútneho začiatku, ešte keď zostava vystupovala pod clan-tagom Owned.

Správa prichádza po vyše 7 dňoch od zisku titulu Majstrov Českej republiky. SINNERS si začiatkom roka stanovili cieľ stať sa tuzemskou jednotkou, čo sa im s prehľadom podarilo naplniť, keď ovládli všetkých 5 najprestížnejších domácich turnajov. Do ďalšieho roka však partia okolo Neofraga plánuje atakovať svetovú tridsiatku a k tomu zjavne bolo potrebné urobiť nejaké zmeny. Práve 21-ročný Cannie bol častokrát za svoje výkony kritizovaný a medzi komunitou sa pravidelne špekulovala nad jeho výmenou.

Zatiaľ nie je známe kto by mal zasadnúť na uvoľnené miesto českého AWP hráča. V súčasnej dobe môžeme iba špekulovať nad tým, či to bude hráč z Česka, respektíve Slovenska alebo SINNERS siahnu po niekom z Európy. Do úvahy by mohol pripadať aj Tomáš "Oskar" Šťastný, ktorý už má niekoľko mesiacov hernú prestávku. Avšak akékoľvek meno by bolo v aktuálnej dobe iba špekuláciou. Známe nie sú ani Cannieho ďalšie kroky. Vzhľadom na jeho kvality a skúsenosti aj z akadémiu tímu Fnatic, sa dá očakávať, že v budúcnosti by nemal mať problém s hľadaním ďalšieho angažmá.

Članok budeme aktualizovať (pozn.red.)

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.