Snow Sweet Snow S3: SINNERS na ceste vrátiť sa do TOP30

  • Sebastián Soroka
  • 28. 03. 2021 16:40

29.3.2021 odštartuje už tretia sezóna turnaja Snoow Sweet Snow S3 (hlavný turnaj). Rovnako ako v predchádzajúcich dvoch ani tentoraz v tomto turnaji nebude chýbať český tím SINNERS. Na rozdiel od predchádzajúcich dvoch sezón nemusela tentokrát česká jednotka absolvovať regionálnu kvalifikáciu, ale dostala pozvánku priamo do hlavného turnaja.

Hlavnej časti sa ako obvykle zúčastní 16 tímov, turnaj je robený swiss formátom a teda na postup do playoff sú potrebné 3 výhry, pri troch prehrách daný tím z turnaja vypadáva. Nezmenil sa ani prizepool, aj v tretej sezóne sa rozdá celkovo $100,000.

SINNERS odštartujú svoju púť turnajom proti švédskemu tímu Galaxy Racer. V ňom nájdeme aj niekdajšieho hráča Fnatic, Joakima "disco doplan" Gidetuna. Skúsenosti tak tomuto celku rozhodne chýbať nebudú, a aj keď sú hriešnici vo svetovom rebríčku takmer o 50 miest vyššie, netreba Švédov podceňovať. V turnaji tiež nájdeme tímy ako sú Winstrike, Sprout, Dignitas alebo EXTREMUM. Pre SINNERS bude tento turnaj veľmi dôležitý, keďže sa im znova otvára príležitosť vrátiť sa medzi elitnú tridsiatku, konkurencia im ale nedá nič zadarmo.

Cestu Oskara a spol. budete môcť sledovať aj s českým komentárom na twitch kanále Sazka eLEAGUE.

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.