Snow Sweet Snow S3: SINNERS to zvládli! Sú v playoff

  • Sebastián Soroka
  • 02. 04. 2021 12:05

AKTUALIZOVANÉ - 02.04.2021 (12:00): SINNERS si nakoniec v hodine dvanástej zabezpečili postup do vyraďovacej časti turnaja Snow Sweet Snow. Po včerajšej prehre proti Dignitas dnešný postup spečatili výhrou nad Sprout.

Pôvodný článok:

Už tri dni bojujú českí borci z tímu SINNERS v európskom turnaji Snow Sweet Snow S3, ktorého celkový prizepool sa vyšplhal na sumu $100,000. Po dnešku môžeme konštatovať, že SINNERS čakajú v turnaji najmenej dva ďalšie zápasy. Na postup do playoff potrebujú ešte jednu výhru.

Úradujúci majstri Českej republiky porazili v prvom kole swiss formátu švédskych Galaxy Racer hladko 2:0 na mapy. V tejto dvojzápasovej bitke najviac vyčíňal Sebastian "beastik" Daňo, ktorý sa s 43 fragmi stal mužom zápasu. Náročné chvíle už ale prišli v druhom hracom dni, kedy boli protivníkmi SINNERS Dánski hráči reprezentujúci organizáciu Tricked. Dánska mašinéria udávala tempo zápasu a zaslúžene zvíťazila 2:0 na mapy.

Včerajší žreb pridelil hráčom SINNERS do tretieho zápasu Poliakov z celku Anonymo. Vekovo rôznorodý tím mal v zostave aj poľskú legendu, Januszsa "Snax" Pogorlzeskiho. Okrem toho, že je Snax jeden z najlepších poľských hráčov všetkých čias a samozrejme aj víťaz majoru Katowice 2014, tak v minulosti hral v mousesports spoločne s Tomášom "Oskar" Šťastným. Po dlhšej dobe sa tak títo dvaja stretli na hernom serveri, avšak na opačných stranách barikády.

Šťastným po zápase ale nakoniec ostal Tomáš Šťastný, keď svojho poľského kolegu z brandže dokázal zdolať 2:0 na mapy. V zápase sa blyskol najmä Jindřich "ZEDKO" Chyba svojim 1v3 ACE clutchom. Po tomto víťazstve sa ZEDKO a spol. výrazne priblížili k postupu do playoff. Stačí im vyhrať už iba jeden zápas. Meno svojho ďalšie súpera by sa mali hráči dozvedieť vo večerných hodinách.

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.