Snow Sweet Snow - Main stage: V akcii SINNERS aj Zero s GamerLegion

  • Sebastián Soroka
  • 31. 01. 2021 21:00

Pre SINNERS a Zerov tím GamerLegion to bola dlhá cesta dostať sa až do hlavnej fázy turnaja Snow Sweet Snow. Oba tímy si najprv museli prejsť skupinovou fázou, kde prebehol aj ich spoločný duel, ktorý dopadol lepšie pre európsky celok. Neskôr ich čakal swiss formát, ktorý tiež úspešne zvládli. Zaslúženou odmenou je tak hlavná časť turnaja.

Hlavný turnaj ponúka prizepool vo výške $68,000. Peňažná vyhrá sa rozdelí medzi 16 zúčastnených. Celkový víťaz zinkasuje až $40,000. Na turnaji sa nachádzajú tímy ako Dignitas, forZe, ENCE alebo Honoris s NEOm a TaZom. Na postup do playoff budú musieť tímy zvládnuť ďalší swiss formát a teda vyhrať 3 zápasy, pri troch prehrách sa budú musieť s turnajom rozlúčiť.

Český tím čaká hneď v úvodnom kole veľmi ťažký súper. Žreb im pridelil ruských ForZe, ktorí sú zároveň najvyššie nasadeným tímom na turnaji. Neľahká úloha stojí aj pred GamerLegion. Tí sa budú musieť popasovať s tímom Dignitas, kde pôsobia aj švédske legendy Adam "friberg" Friberg a Patrik "f0rest" Lindberg. Duel SINNERS vs forZe vám sprostredkujeme prostredníctvom nášho twitch kanála eplayer_czsk. Zápas začína v Pondelok o 12:00, následne o 15:00 by mal začať zápas GamerLegion, avšak ten už nie je v našej réžii.

Ako sa bude dariť Zerovi? Photo by HLTV.org

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.