Slováci v prípravnom zápase proti Srbsku víťazne

  • Sebastián Soroka
  • 05. 06. 2021 23:30

Po dlhšej dobe sme mali možnosť sledovať zápas slovenskej Counter-Strike reprezentácie, tá sa dnes predstavila v priateľskom zápase proti výberu Srbska. Tím poskladaný skúseným Michalom "KETUBOR" Csontošom si poradil so svojimi slovanskými bratmi 3:0 na mapy.

Na zápasovej súpiske Slovenska vo veľkom svietilo meno Davida "frozen" Čerňanského. Najlepší česko-slovenský hráč z posledných dvoch rokov prijal ponuku od svojho "CSkového otca" KETUBORa reprezentovať slovenský národný tím a predať tak svoje bohaté skúsenosti ďalším hráčom z našej scény. Slovenský výber okrem frozena tvorili aj Erik "The Elive" Sith a Tomáš "system" Zemko reprezentujúci ENTERPRISE esports, respektíve Dark Tigers. Na súpisku sa dostala aj dvojica z BRUTE v podobe Andreja "Adejis" Kameništiaka a Matúša "MATYS" Šimka. Posledným povolaným bol člen tímu DEFEATERS, Rudolf "RutkO" Kovalčik. Medzi jednotlivými mapami sa zostava rotovala o jedného hráča.

Zápas sa síce niesol v priateľskom duchu, keďže v podstate o nič nešlo, ale slovenskí mladíci sa chceli rozhodne predviesť pred všetkými divákmi. Svedčí o tom aj konečný výsledok v podobe 3:0 na mapy. Posledné dve dejstvá mali ale vyrovnaný priebeh a tak sa nedá vravieť o jednoznačnom víťazstve. Zaujímavosťou je, že stretnutie sa hralo formátom BO3, duel ale pokračoval aj po tom, čo Slováci získali druhý bod a mali tak už istotu celkového triumfu.

Konečný výsledok:

Slovensko vs Srbsko 3:0 (16:7, 16:13, 16:13)

Zdroj titulnej fotografie: ESL Česko a Slovensko

Pozvanie do národného tímu prijala aj hviezda mousesports Photo by HLTV.org

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.