Skupiny na Tipsport CS:GO Praha boli vylosované! Začína sa už túto sobotu

  • Sebastián Soroka
  • 02. 09. 2022 13:22

Zoznam účastníkov aj rozloženie skupín je už známe! Tipsport CS:GO Praha započne už tento víkend svoju online časť. Dve najlepšie tímy z každej skupiny sa 17-18.9 predstavia vo Vodafone PLAYzone Aréne, kde sa rozhodne o celkom víťazovi. Do turnaja zavítajú aj zahraničné tímy, kvalifikujú sa až na LANku?

Skupina A
  • Bad News Eagles
  • Sampi.Tipsport
  • Enterprise Esports
  • Entropiq Prague

3.9.2022 - sobota:

14:30 - Bad News Eagles vs Sampi.Tipsport
16:00 - Enterprise Esports vs Entropiq Prague

Žreb rozhodol, že celé podujatie nám otvorí duel medzi Bad News Eagles a Sampi.Tipsport. Týmto dvom tímom pribudli do skupiny aj Enterprise Esports a Entropiq Prague. Papierové predpoklady dávajú celkom pochopiteľné najväčšie šance hráčom Kosova, ktorí sa len pred pár mesiacmi zúčastnili aj PGL Major Antwerp. Podceňovať sa však nemôžu ani Enterprise Esports, ktorí sa budú môcť spoliehať najmä na palebnú silu Bulhara Deyvida "h4rn" Bencheva. Vo svojom úvodnom zápase proti Entropiq Prague budú rozhodne favoritmi. Ich posledné meranie síl skončilo v prospech Enterprise. Teraz nás však čaká BO1 zápas, ktorí by mohol viac vyhovovať práve pražskej sekcii Entropiq.

Ambíciami pomýšľať na postup zo skupiny sa netaja ani Sampi.Tipsport, ktorí však v kvalifikácii nepodali najpresvedčivejší výkon a postup si zabezpečili až v hodine dvanástej. Zápas proti Bad News Eagles nám môže veľa napovedať.

 Dokáže Leckr s Entropiq Prague prekvapiť?

Dokáže Leckr s Entropiq Prague prekvapiť? Source: Facebook/Entropiq
Skupina B
  • SINNERS
  • Cryptova
  • Dynamo Eclot
  • TITANS

4.9.2022 - nedeľa:

14:30 - Sinners vs Cryptova
16:00 - Dynamo Eclot vs TITANS

Príde na súboj Oskara proti Sinners? Skupinu B okrem európskeho tímu TITANS tvoria aj hráči ostravskej organizácie Cryptova, domáca jednotka zo SINNERS a Dynamo Eclot.

Cryptova sa stala veľkým prekvapením celej kvalifikácie a po letnej prestavbe zostavy prichádzajú z ich radov prvé viditeľné výsledky. Historicky sa len veľmi málo tímom z lokálnej podarilo zdolať SINNERS. Dokážu Zyored a spol. zaúradovať a odniesť si na úvod turnaja cenný skalp?

A čo druhý zápas? Dynamo Eclot nám v posledných týždňoch ukazujú, že zápasy dokážu vyhrávať aj proti známym menám zo zahraničia. Oskarov tím neuspel v kvalifikácii na európske RMR. Český event tak pre neho a jeho spoluhráčov ponúka skvelú príležitosť na rozbeh do ďalších mesiacov. Na turnaji by mal rozhodne brať aspoň 2.miesto. Jeho oponenti v skupine sú však ťažší, než sa na prvý pohľad môže zdať.

Postúpia Dynamo Eclot do playoff?

Postúpia Dynamo Eclot do playoff? Source: Facebook/Y-Games Slovakia

Zdroj titulnej fotografie: Facebook/Mistrovství ČR v PC hrách

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.