SINNERS v dnešnej kvalifikácii coachuje KETUBOR

  • Sebastián Soroka
  • 14. 11. 2020 17:35

Platforma ESEA dnes zastrešuje otvorenú kvalifikáciu na DreamHack Open November. Medzi desiatkami tímov, ktoré skúšajú svoje šťastie, nájdeme aj český tím SINNERS.

Na účasti SINNERS by nebolo nič zvláštne, ak by na ich súpiske nefiguroval Michal "KETUBOR" Csontoš. Niekdajší reprezentant slovenského národneho tímu v CS:Source prednedávnom ukončil svoje trénerské dobrodružstvo v austrálskom Paradox Gaming.

33-ročný KETUBOR taktiež dáva v posledných dňoch na svoj Instagram účet náznaky toho, že by sa mohol presunúť späť na starý kontinent. A práve výkony SINNERS v minulosti si viackrát pochvaľoval. Nehovoriac o tom, že v tíme nájdeme aj hráčov, s ktorými v minulosti bývalý coach eXtatus spolupracoval. Či už to bol ZEDKO, s ktorým vybudoval najúspešnejší CZ/SK tím v CS:GO, alebo NEOFRAG, ktorého vytiahol v minulom roku do Team Universe. SINNERS sú navyše bez stáleho coacha, keďže Tomáš "efron" Pechamn sa svojho postu trénera vzdal.

Voľný KETUBOR a SINNERS bez coacha je teda kombinácia, ako dva navzájom sa priťahujúce magnety. O kvalitách a bohatých skúsenostiach, ktoré KETUBOR má, netreba veľa rozprávať. Taktiež z popredných domácich trénerov je aktuálne ako jediný free agent.

Vyjadrenie vedenia SINNERS:

Rěkli jsme si, že chceme coache na kvalifikaci a KETUBOR se nabídl, že nám s tím pomůže. Proto dnes hrajeme s ním.

robot.png

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.