Sinners nezvládli finále a končia tak na druhom mieste

  • Sebastián Soroka
  • 23. 09. 2021 15:05

AKTUALIZOVANÉ: Sinners nakoniec nezvládli finalový súboj a z celkového triumfu sa tak tešia ruskí hráči z tímu 1WIN.

Pôvodný článok:

Český tím Sinners má dnes príležitosť získať ďalší titul z medzinárodnej scény. Už o 16:00 sa v turnaji Malta Vibes Knockout S2 postaví proti ruskému celku 1WIN. Víťaz si okrem celkového titulu zaistí aj peňažnú výhru vo výške 24 000$!

Suverénne najlepší česko-slovenský tím zatiaľ v tomto turnaji valcuje konkurenciu. Zostava pod vedením Tomáša "Tomkeejs" Tomku úspešne prešla cez fínskych hREDS, brazílsku FURIU a napokon aj cez nevyspytateľných Dánov z Lyngby Vikings. Skupina Rusov reprezentujúca značku 1WIN je tak poslednou prekážkou k vytúženému cieľu.

Sinners vstúpia do finále ako jasný favorit. Ich súper z východu sa aktuálne nachádza na 32.priečke v globálnom rankingu od HLTV.org. Českí hráči sú presne o 13 priečok vyššie. Za zmienku stojí, že 1WIN porazili v semifinále zahraničnú zostavu českej organizácie Entropiq.

Posledný titul Sinners z medzinárodnej scény sa datuje k lige ESEA Premier S37, vďaka ktorej si zaistili miestenku v prestížnej ESL Pro League. Dnešným eventuálnym víťazstvom by tiež prekročili ďalší z mnohých míľnikov. Za žiadny turnaj totiž ešte ZEDKO a spol. nezinkasovali finančnú výhru vo výške 24 000$. Finále Malta Vibes Knockout S2 tak môže byť prelomové.

Zdroj titulnej fotografie: Facebook/Sinners

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.