SINNERS sa s turnajom lúčia, súboj o playoff nezvládli

  • Sebastián Soroka
  • 14. 03. 2021 15:36

AKTUALIZOVANÉ - 14.03.2021 (15:30): Zápas proti portugalskému tímu SaW nakoniec českí hráči nezvládli a s turnajom sa tak musia rozlúčiť.

Pôvodný článok:

Pinnacle cup 2021 je turnaj s finančnou dotáciou vo výške $100,000 a účasťou viacerých kvalitných celkov z elitnej TOP30 svetového rebríčka. Medzi týmito tímami má Česká republika aj svojho zástupcu v podobe tímu SINNERS, ktorí dnes vyzvali v boji o playoff Poliakov z tímu Wisla Krakow.

Zápas proti Wisla Krakow nebola žiadna prechádzka ružovou záhradou. Úvodná mapa, ktorou bol Overpass sa niesla vo vyrovnanom duchu, avšak koniec mal napokon pre českú jednotku trpkú príchuť. SINNERS podľahli svojim oponentom najtesnejším možným výsledkom. Druhá mapa ale mala úplne rozdielny vývoj. Českí hráči prevalcovali svojich severných susedov pomerom 16:2 a s dobrou náladou sa presunula na rozhodujúci duel, ktorý sa odohral na mape Nuke.

Nuke nám okrem viacerých zvratov a krásnych individuálnych, čí tímových playov priniesol aj niekoľko predĺžení. To len podčiarklo vyrovnanosť celého zápasu. Koncovku ale nakoniec lepšie zvládli Poliaci. Zápas skončil 22:20 v ich prospech. SINNERS tak budú mať poslednú šancu na postup zajtra. Ich súper a ani konkrétny čas zápasu zatiaľ nie je známy. O všetkom vás budeme informovať na našich sociálnych sieťach a webe.

Zápasy pravidelne vysielame na našom Twitch kanáli eplayer_czsk

Sinners 0:2 Copenhagen Flames - podstránka zápasu
Sinners 2:0 Dignitas - podstránka zápasu
Sinners 2:1 EXTREMUM - podstránka zápasu
Sinners 1:2 Wisla Krakow - podstránka zápasu
Sinners 0:2 SaW - podstránka zápasu

Oskara a jeho tím čaká zajtra rozhodujúci zápas Photo by HLTV.org

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.