SINNERS sa postavia proti najmladšiemu Major MVP priamo na pláži!

  • Martin Bukovský
  • 30. 06. 2022 17:40

Najlepší český tím získava a prijíma pozvánku na offline akciu na severe Poľska. Unikátny event s názvom Polska Liga Esportowa Superpuchar 2022 sa bude konať už budúci týždeň piatok a sobotu, 8-9.7.2022 v meste Gdyňa.

Pre Sinners to bude siedmy offline turnaj v poradí, no iba druhý pred zahraničným publikom. Po tom čo tento rok nestačili na Apeks v Bratislave si rozhodne budú chcieť spraviť lepšiu náladu pred letom. Výhram z LAN akcií sa nič nevyrovná. Beastik a spol. to ale nebudú mať jednoduché.

Na turnaji sa predstavia 4 tímy svetového kalibru. Aktuálne 25. tím zo svetového rebríčka Endpoint, s novou posilou a najmladším Major MVP dodnes Markusom "Kjaerbye" Kjærbyom. Ďalším tímom sú Skade, bulharský celok, ktorý za posledný rok v oficiálnych zápasoch proti Sinners neprehrali. Posledným účastníkom bude tím pre domácich fanúšikov, Illuminar Gaming. Tí prešli cez Impression či Wisla Krakow v osobitnej offline kvalifikácií.

Víťaz si odnesie titul a sladkých 12 500€. Celkový prizepool, ktorý si poľský organizátor pripravil, sa vyšplhal na 25 000€. Formát je tiež zaujímavý - double elimination pavúk, kde sú úvodné zápasy BO1 a všetky ostatné BO3. Dobrá motivácia pred letom plného tréningu, ktoré čaká českú jednotku. Sinners si totiž aktívne hľadajú náhradu za NEOFRAGa a práve táto LAN akcia by mohla byť skvelý odrazový mostík pre nového piateho hráča.

Zdroj titulnej fotografie: Polska Liga Esportowa S.A.

Poslednú výhru pred zahraničným publim dokázali Sinners v roku 2020 Source: Supreme Masters

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.