Sinners prehrávajú zápas s OG, vidina playoff je už iba v teoretickej rovine

  • Sebastián Soroka
  • 25. 08. 2021 18:03

Súboj o všetko? Takto by sa dal možno charakterizovať dnešný duel českého tímu Sinners proti európskemu celku OG na čele s Aleksim "Aleksib" Virolainenom. Veľmi vyrovnaný zápas nakoniec lepšie zvládli hráči OG. Tí si tak de facto zaistili miestenku v playoff, šance Sinners sú v týchto chvíľach minimálne.

Sinners vs OG 1:2 (22:20, 10:16, 7:16)

Hektické a mimoriadne dramatické momenty nám ponúkla prvá mapa, ktorou bol de_nuke. Sinners sa dostali do vedenia 15:12, OG ale boli schopní zápas dorovnať a poslať ho do predĺženia. Predĺženie sa skončilo až za stavu 22:20 v prospech tímu Tomáša "oskar" Šťastného. Práve oskar v tomto dueli ťažil zo svojich bohatých skúsenosti, ukázalo to aj jeho vysoký rating, ktorý dosiahol na prvej mape. Konkrétne sa dostal na hodnotu 1,41.

Druhá mapa , aj napriek veľkej snahe Sinners šla nakoniec v prospech 10.najlepšieho tímu sveta. Tí si výbornú hernú fazónu preniesli aj na mapu tretiu. Sinners síce svojmu súperovi nedarovali nič zadarmo, ale skúsenosti a lepšia herná pripravenosť hrala v prospech Aleksib a jeho spoluhráčov.

Šance Sinners na postup zo skupiny sú tak teraz iba v teoretickej rovine. Bezpodmienečne budú musieť zajtra poraziť ruský tím forZe a dúfať, že Complexity už nevyhrajú ani jeden zo svojich dvoch zápasov. Zároveň sa musia spoliehať na to, že forZe si nepripíšu výhru proti G2 Esports.

Skupina B sa solídne zamotáva a všetko nasvedčujeme tomu, že viacero tímov bude mať zhodný počet bodov. V takom prípade bude rozhodovať lepšie skóre. Tu treba povedať, že českí hráči v tejto štatistike moc nebodujú. Ich skóre je takmer identické s tímom G2 Esports, ktorí sa aktuálne nachádzajú na poslednej priečke. Delí ich rozdiel dvoch roundov (bodov), na Virtus.pro strácajú 12 roundov.

Ohodnotiť

1

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.