IEM Fall 2021: Sinners podľahli Movistars Riders, zajtrajší zápas proti Astralis môže rozhodnúť o všetkom

  • Sebastián Soroka
  • 02. 10. 2021 20:40

Veľké oslavy sa ešte nekonajú. Sinners nezvládli poraziť španielsky tím Movistars Riders. Výhra proti hráčom z tohto celku by im totiž garantovala postup do playoff. Takto si hráči čakanie na veľký úspech odložili.

Sinners vs Movistars Riders 14 : 16

Tesné a mimoriadne náročné stretnutie. Už len vidina playoff mohla na Sinners vyvinúť nežiadúci tlak. Ich oponent z Pyrenejského polostrova mal naopak „nôž na krku“. Eventuálna prehra by totiž znamenala koniec ich nádejam o postupe na najväčší turnaj sveta. Vývoj stretnutia sa preťahoval zo strany na stranu, nakoniec ale zo všetkého vyšli lepšie Španieli. Český tím si tak výrazne skomplikovali svoju cestu na Major, čaká ich ešte veľký boj.

Sinners ostáva odohrať v skupine B ešte jeden zápas a to proti legendárnemu tímu Astralis. Niečo také bolo pred rokom len ťažko predstaviteľné. Bude to však veľmi dôležitá skúška psychiky a hernej pripravenosti. Prípadná prehra by totiž mohla znamenať koniec veľkého sna. Astralis už nie sú tak silní ako kedysi, avšak na ich skúsenosti a niekdajšie úspechy nemožno zabudnúť. Sinners tak zajtra čaká skúška ohňom. Výhra bude znamenať istý postup do playoff, prehra môže byť na druhú stranu veľmi drahá a bolestivá.

Postupová matematika v skupine B Source: Twitter/Striker

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.