SINNERS podľahli rumunskej #181 HLTV rankingu

  • 19. 01. 2024 22:54
Sinners lose Zdroj: Instagram @sinnersesports

SINNERS aj Fnatic majú po svojej vzájomnej konfrontácii za sebou úspešný druhý deň zatvorených kvalifikácií na PGL Major v Kodani.

Fnaticu sa podarilo uspieť na úkor nemeckého BIG, a to so skóre 13:8. Na mape Ancient sa to Fnaticu podarilo najmä vďaka dobrej CT strane. Na mape najviac hviezdili KRIMZ a afro, ktorí dokopy za 21 kôl vstrelili 41 killov. MATYS naopak nemal svoj deň, zo serveru sa odpojil s K/A/D 8/2/14.

SINNERS prišli do prvého zápasu o udržanie v pozícii favorita. Vyzvali totiž rumunskú zostavu tímu Nexus, ktorá je v HLTV rebríčku na **181. mieste.**Napriek tomu do zápasu nevstúpili zle. Prvý polčas Mirage prebiehal vyrovnane, napokon skončil 7:5 pre Sinners. Ich hra sa však po výmene strán nezmenila a napokon prehrali prvú hru 11:13.

Bohužiaľ pre fanúšikov SINNERS, lepší scenár ich nečakal ani na picku SINNERS,Inferne. Prvý polčas skončil pre SINNERS ešte horšie, 6:6. Po zmene strán sa však SINNERS totálne rozsypali a pustili súpera hneď k šiestim matchpointom na T strane. Tie začali SINNERS pomaly odvraciať, posledný z nich však predsa len nezvládli. SINNERS 11:13 Nexus.

Pre CZSK tímy teda cesta na PGL Major 2024 v Kodani končí. 2 šance na postup na RMR bude mať ešte MATYS v dreseFnatic. V RMR samotnom už na svoju šancu čakajú frozen v tíme FaZe Clan a STYKO v tíme Apeks.

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.