SINNERS po skvelých výkonoch postupujú do ESEA Premier Division

  • Sebastián Soroka
  • 17. 04. 2021 21:35

Dlho mesačné ťaženie českého tímu SINNERS v ESEA Advanced nadobudlo zaslúžene ovocie. SINNERS si po dnešnej výhre nad dánskym celkom Lyngby Vikings zabezpečili postup do vyššej divízie, konkrétne do ESEA Premier. V 37.sezóne tejto ligy by tak česko-slovenská scéna mala mať dvojité zastúpenie. V tejto lige totiž pôsobí aj Patrik "Zero" Žúdel s jeho európskym tímom GamerLegion.

SINNERS sa tak stali historický druhým česko-slovenským (českým) zoskupením, ktorému sa podaril takýto úspech. Predtým to ešte dokázali Alza.eXtatus na čele s Davidom "frozen" Čerňanským. Družina okolo Tomáša "oskar" Šťastného sa tak po mierne zložitom období na európskej scéne znova ukazuje vo víťaznom svetle.

Hriešnici budú mať v ESEA Premier príležitosť dostať sa do ESL Pro League. V ceste im ale bude stáť ďalších 15 účastníkov. Okrem GamerLegion aj napríklad kvarteto poľských tímov - Wisla Krakow, AGO, Anonymo Esports a Izako Boars. Nebudú chýbať ani nemeckí Sprout alebo ruský tím forZe. Prizepool ESEA Premier je $50,000, avšak hlavnou motiváciou pre tímy bude postup do spomínaj ESL Pro League. Liga sa začína 4.5.2021.

Photo by SINNERS

Zdroj titulnej fotografie: Facebook/SINNERS Esports

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.