SINNERS podľahli v kvalifikácii na RMR Fnaticu s Matysom

  • 18. 01. 2024 20:45
Sinners Esports Zdroj: Instagram @sinnersesports

Jediný CZSK tím s nádejou na postup na PGL Major v Kodani, Sinners Esports, mal v prvom dni uzavretých kvalifikácií na RMR kvalifikáciu naozaj smolu.

V otváracom zápase bol proti nemu vyžrebovaný druhý najlepší nasadený tím, Virtus.pro. Svetová päťka nedostala od SINNERS nič zadarmo, prvý polčas na Anciente skončil remízou, 6:6. Na T strane však Virtus.pro už ukázali svoj skill diff a mapu dotiahli do stavu 13:9.

Oveľa dramatickejší zápas má za sebou MATYS v drese Fnatic. Ten vyzval v otváracom zápase portugalský tím SAW. Hralo sa na Anubise, ktorý skončil po prvom polčase, podobne, ako pri zápase SINNERS vs Virtus.pro, vyrovnane. Na T strane sa lepšie chytili Fnatic, následne však zahodili 4 matchpointy a v overtime sa im tiež nezadarilo. MATYS však napriek tomu ukázal skvelý výkon,na serveri mal najviac killov, assistov aj celkového damage.

Čo by čert nechcel, tieto dva celky s CZSK stopou v kvalde na RMR kvalifikáciu sa stretli proti sebe. Bohužiaľ pre SINNERS, na Anciente sa proti fnatic vôbec nechytili. Na CT prehrali 3:9 a zápas nezvrátili ani po výmene strán. Fnaticu podľahli napokon 7:12.

Pre SINNERS to znamená zostup do Elimination BO3 zápasov. Aby postúpili rovno na RMR kvalifikáciu, potrebujú vyhrať najbližšie 3 BO3 súboje v rade. Ak vyhrajú iba dva za sebou, postúpia ešte do Decider Bracketu. Fnatic končia prvý deň so skóre 1:1 na zápasy.

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.