Sinners postúpili do ďalšej časti Snow Sweet Snow 2

  • Martin Bukovský
  • 25. 02. 2021 20:35

Druhá sezóna Snow Sweet Snow, turnaj organizovaný Relog Media, pomaly ale isto prechádza do ďalšej fázy. Podturnaj odohraný systémom skupinovej fázy Sinners zvládli na jednotku a po dvoch výhrach sa posunuli do regionálneho swiss formátu.

Prvý zápas v swiss formáte proti Copenhagen Flames zvládli a tím vedený bývalým hráčom Heroic, Asger "AcilioN" Larsen, dokázali poraziť 2:1. Nasledovalo ale nemilé prekvapenie v podobe Švédov z Lilmix. Po nevydarenej CT strane na mape Inferno a tesnej prehre na Overpasse si Sinners pripísali prvú prehru v turnaji. Ďalší zápas odohrali opäť proti dánskemu celku. Tentokrát sa jednalo a mladíkov z Tricked. Papierovo slabší Dáni nestačili na českú jednotku a Sinners si odniesli hladké víťazstvo 2:0.

Zápas o postup do Main Swiss fázy si vybojovali výhrou nad AGO. V tejto časti turnaja sa už nachádzajú tímy bližšie k aktuálnej pozícií hriešnikov v rankingu od HLTV.org. Nájdeme tu 3 brazilské celky – TeamOne, GODSENT a MiBR, či HAVU s bývalým duom z ENCE, Jani "Aerial" Jussila a Sami "xseveN" Laasanen. Víťaz turnaja si odnáša čiastku 40 000$. Vďaka postupu s iba jedinou prehrou majú teraz hráči vedení Sebastianom "beastik" Daňom 6 dní voľno od zápasov v tomto turnaji

Eu_qKrjXcAUXsHp.jpg

V zápase proti Tricked štatisticky vynikol Beastik Photo by TheEsportsBible

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.