Sinners hrýzli čo im zuby stačili, 3 body ale nakoniec putujú do Dánska

  • Sebastián Soroka
  • 22. 08. 2021 23:15

Po včerajšom víťazstve nad G2 Esports sa dnes Sinners rovnakej eufórie nedočkali. Druhý hrací deň v rámci B skupiny ESL Pro League S14 nám priniesol zápas českej jednotky proti dánskemu (európskemu) tímu Complexity, ktorý sa aj nakoniec tešil z víťazstva. Sinners ale odchádzajú zo zápasu so cťou. Za sebou nechali dobrý výkon, ktorým si hanbu rozhodne nespravili. Ba naopak, potvrdili, že sú schopní hrať kvalitné CSko aj proti tímom z elitnej svetovej dvadsiatky.

Sinners vs Complexity 0:2 (12:16, 14:16, )

Priebeh zápasu:

Stretnutie nám otvorila mapa de_vertigo, ktorá bola ako inak map pickom celku Sinners. Žiaľ, prehraná prvá polovica a zlý timing v mnohých situáciách, či proste len zlé poskladané detaily nakoniec stáli 3-násobných šampiónov Sazka eLEAGUE dôležité kola, ktoré boli v konečnom zúčtovaní kľúčové. Prvú mapu tak ovládla prevažne dánska zostava pomerom 16:12.

Druhá mapa(de_nuke) mala podobne, ako tá prvá, veľmi vyrovnaný priebeh a k tomu aj infarktový záver. Sinners nezvládli úplne manažment CT strany, ktorú vyhrali iba rozdielom jedného kola. Na mape, ktorá sa vo všeobecnosti považuje za CT-side to je veľmi málo. Nakoniec sa ale SHOCK a spol. dostali do vedenia 14:13. Odvtedy si však už úradujúci majstri Českej republiky nepripísali na svoje konto ani jedno kolo. V poslednom kole zápasu sa práve SHOCK ocitol v 1v2 clutchi a rozhodne nebol ďaleko, aby svoj tím posunul do predĺženia. Nanešťastie, es3tagova reakcia s AWP bola o čosi rýchlejšia.

Sinners najbližšie čaká tím z východného sveta - Virtus-pro. Proti ním sa postavia už 24.8 o 13:30. O všetkom podstatnom budeme informovať na našich sociálnych sieťach a webe eplayer.sk.

Source: Sinners

Zdroj titulnej fotografie: © Sinners

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.