SINNERS alebo Cryptova?! Kto bude vo finále vzdorovať tímu ECLOT?

  • Dominika Štibľaríková
  • 09. 04. 2023 09:45
Dynamo ECLOT Source: dynamoeclot

Vo včerajšom zápase SINNERS obhájili svoju pozíciu N1 na CZ/SK scéne! Proti tímu Sampi to na prvej mape, Ancient, bolo napínavé a rozhodlo sa až v predĺžení, kde Sampi vyhrali 19:17, no na Overpass a Nuke to bola jednoznačná jazda SINNERS, ktorí ukončili zápas 2:1 na mapy! Sampi tak končia na 4. Mieste a odnášajú si 1 350$.

Nasledoval upper bracket kde si to rozdala Cryptova s tímom ECLOT. Opäť sa ako prvá mapa hral Ancient, no tu to bola rýchlovka pre tím ECLOT, ktorí bez väčších problémov vyhrali 16:5. Druhá mapa, Vertigo, sa dostala až do predĺženia, ktoré zakončila víťazne Cryptova 19:17. Rozhodujúcou mapou bol Overpass, kde opäť dominoval tím ECLOT a nakoniec aj zvíťazil jasným výsledkom 16:6! ECLOT tak smerujú do finále Tipsport Prague Cup 2023, ktoré sa odohrá dnes o 17:00.

Zápas začne o 14:00 Source: PlayZone

Na druhého finalistu si však musíme počkať, pretože rozhodujúci zápas sa odohrá už dnes o 14:00! Proti sebe opäť nastúpia Cryptova a SINNERS. Podarí sa Cryptove parádna hra ako to bolo v piatok, alebo sa na nich dnes SINNERS lepšie pripravili? Sama si netrúfam tipnúť víťaza, no pre SINNERS je to viac-menej povinná jazda, aby obhájili titul.

Nezabudnite pozerať stream na Twitchi:

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.