Sazka eLEAGUE nebude chýbať ani v tomto roku! CS:GO liga odštartuje už v apríli

  • Sebastián Soroka
  • 16. 03. 2022 13:40

Ani v roku 2022 nebude na Counter-Strike scéne chýbať populárna súťaž Sazka eLEAGUE, ktorá umožní ôsmim česko-slovenským celkom bojovať o dva milióny českých korún (80 000€). V CS:GO lige uvidíme tiež dve nové tváre.

Sazka eLEAGUE neplánuje svoje aktivity v esporte stiahnuť ani v nasledujúcich mesiacoch a mieni pokračovať v zabehnutej tradícii. Minulý ročník mal svoje vyvrcholenie na festivale FOR Games v pražských Letňanoch, kde podľa všetkých predpokladov obhájili CS:GO titul hráči tímu Sinners. „Máme za sebou úspěšnou sezonu, která v CS:GO a Dota 2 vyvrcholila na veletrhu FOR GAMES v pražských Letňanech s historicky nejvyšší sledovaností. Věříme, že obdobně navážeme i na start třetího ročníku“, hovorí vo svojom vyjadrení pre web Sazka Esport , riaditeľ divízie iGaminge vo spoločnosti Sazka, Jan Horyna.

1.kolo tretieho ročníka Sazka eLEAGUE odštartuje 10.4 (nedeľa) o 13:00 otváracím duelom medzi Sampi.Tipsport a Dark Tigers. Oproti minulému ročníku uvidíme v súťaži dve nové tímy - Dynamo Eclot a Inside Games, ktorí si svoje miesto zaistili skrz kvalifikáciu. Naďalej tiež ostáva zachovaný koncept Sazka Fantasy, kde si budú môcť fanúšikovia vyskladať svoj vysnívaný tím.

Novinkou je tzv. Sazka eCUP s prizepoolom 250 000 českých korún (10 000€). Turnaj bude určený pre CS:GO tímy a bude na ňom možnosť získať miestenku v nedzinárodnom turnaji European Development Championship. Okrem Counter-Strike sa fanúšikovia esportu môžu tešiť aj na Dotu 2, League of Legends, Fifu 22, či po novom aj ďalšiu FPS strieľačku - PUBG.

Zdroj titulnej fotografie: Jan Hložek, EPLAYER

Source: Jan Hložek, EPLAYER

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.