Sazka eLEAGUE: Sinners stále neporazení, Gunrunners sa šplhajú na špicu

  • Sebastián Soroka
  • 21. 04. 2020 19:55

Prinášame vám nový a pravidelný Recap z najväčšej česko–slovenskej ligy Sazka eLEAGUE, ktorú organizuje český herný portál Grunex. Každý týždeň sa detailne pozrieme na odohrané zápasy z ligy, ktoré sa konajú každú nedeľu od 6.3.2020 až do 31.5.2020. Samotné Grand Finále ligy sa bude hrať 15–18.10.2020, v ktorom budú tímy bojovať o 700 000KČ. V pilotnom článku si preberieme všetky už odohrané zápasy ligy.

Výsledky 1. kola Sazka eLEAGUE

Team BRUTE 2:0 ENTERPRISE - Link na zápas
Sampi 1:1 DEFEATERS - Link na zápas
CZC.eSuba 1:1 RAMS - Link na zápas
SINNERS 2:0 Gunrunners.AOC - Link na zápas

Výsledky 2. kola Sazka eLEAGUE

SINNERS vs eSuba

SINNES si v druhom kole Sazka eLEAGUE porovnali sily s veteránom našej scény eSubou na mapách Vertigo a Mirage. Na prvej mape Vertigo, ktorá si nedávno prešla zmenami, sme mohli vidieť väčšiu dominanciu SINNERS. Za víťazný tím sme mohli vidieť peknú hru od hráča Beastika, ale aj pekný play od ZEDKA. Vertigo SINNERS vyhrali nad eSubou pomerom 16:8.

Druhá mapa Mirage začala opäť lepšie pre tím SINNERS, ktorý vyhral prvú polovicu zápasu 12:3. eSuba však po výmene strán chytila druhý dych a začala hrať svoju hru na ktorú sú diváci zvyknutí. Snaženie eSuby ale nestačilo a SINNERS nechceli stratiť cenné body v tabuľke a nakoniec vyhrali mapu Mirage 16:13 nad eSubou.

Gunrunners vs RAMS

2.kolo tiež hral tím Gunrunners proti RAMS na mapách Mirage a Inferno. Všetci diváci tejto Ligy si už určite všimli mladého nádejného strelca tímu Gunrunners menom Forsy, ktorý nastrieľal na mape Mirage 32 killov a mapu úspešne ukončil nekompromisnou hlavou. RAMS, tak prehrali na mape Mirage 8:16.

Druhá mapa sa zas niesla v zlom duchu pre tím RAMS, po prvej prehranej mape nevedeli chytiť druhý dych a skóre 11:4 v prospech Gunrunners v polovici zápasu to len dosvedčoval. Nakoniec už Gunrunners bez väčších problémov úspešne ukončili mapu. Zápas skončil 16:7 v prospech tímu Gunrunners.

Team BRUTE vs Sampi

Tieto dva známe celky našej scény si zmerali sily na mapách Mirage a Nuke. Prvá mapa bola pre oba tímy dosť náročná a pre divákov dosť napínavá. Prvú polovicu zápasu hladko vyhral tím Team BRUTE pomerom 11:4. Po výmene strán hráči z tímu Sampi nechceli nechať hráčom tímu BRUTE nič zadarmo. Nakoniec to ale nestačilo a BRUTE vyhral mapu Mirage 16:11 vo svoj prospech.

Druhá mapa Nuke opäť nevyzerala pre tím Sampi dobre. Na mape Nuke sa vôbec nevedeli prispôsobiť hre tímu BRUTE. Mapa nakoniec skončila výhrou 16:4 pre BRUTE.

DEFEATERS vs ENTERPRISE

O posledný zápas večera a ukončenie druhého kola Sazka eLEAGUE sa postarali mladí strelci z tímu DEFEATERS proti veteránom zo scény ENTERPRISE, ktorý sa do ligy kvalifikovali pod názvom Kopec Srandy. Hralo sa na mapách Inferno a Overpass. Hneď prvý zápas týchto tímov bol asi najdlhší za 2.kolo, pretože sa zápas pretiahol až do predĺženia. Diváci mohli sledovať napínavé a tesné kolá, ale aj mnoho chýb oboch tímov. Inferno nakoniec DEFEATERS vyhrali pomerom 19:17.

Mapa Overpass začala lepšie pre hráčov z tímu ENTERPRISE, ktorý zo začiatku viedli 7:0. DEFETEARS sa ale dokázali čiastočne vrátiť do hry a polovica zápasu skončila 9:6. Po výmene strán ale znovu dominovali veteráni z ENTERPRISE a nakoniec vyhrali mapu so skóre 16:8.

Ohodnotiť

1

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.