Sampi ohúrili fanúšikov svojim výkonom proti CPH Flames

  • Dominika Štibľaríková
  • 18. 04. 2023 12:40
CCT Central Europe Series 6 Source: twitch.tv/republeague

Včera odštartovala 6. séria CCT Central Europe a v úvodných zápasoch sme mohli vidieť aj dva domáce tímy a to Sampi a SINNERS! Tento online turnaj potrvá do 30. Apríla, zúčastní sa ho 24 tímov a celkový prizepool je stanovený na 50 000$.Poďme si ale niečo povedať o včerajšom šoku, čo nám uštedrili hráči Sampi…

O 16:00 nastúpili hráči tímu Sampi, ktorý je na 184. mieste v HLTV tabuľke, proti hráčom z tímu Copenhagen Flames, ktorý je na 54. mieste. Mnohí očakávali ez win pre CPH Flames, po prvej mape o tom bol každý presvedčení, no nakoniec to dopadlo celé úplne inak! Úvodnú mapu Anubis si vybrali CPH Flames, ktorí svoj pick obhájili za stavu 16:12. Sampi si vybrali Ancient a taktiež svoj pick obhájili 16:12. Nasledoval Overpass kde dominovala CT strana v prípade oboch tímov. S rovnakým skóre sa tak tímy dostali do predĺženia, kde dokázali Sampi vyhrať všetky kolá za CT a k víťazstvu im stačilo vyhrať 1 kolo za T, čo sa im aj podarilo a tak Sampi porážajú CPH Flames so skóre 2:1 na mapy! Najlepším hráčom zápasu sa stal Michal 'T4gg3D' Vrzal s ratingom1.18.

Sampi 2:1 Copenhagen Flames Source: Twitter/teamsampi

Večer sme mohli sledovať aj druhý domáci tím - SINNERS, ktorí nastúpili proti poľsko-rumunskej zostave Let us cook, v ktorej hrajú aj dve bývalé Virtus.pro legendy a to Paweł “byali” Bieliński a Janusz “Snax” Pogorzelski. SINNERS sa aktuálne nachádzajú na 87. mieste v HLTV tabuľke, zatiaľ čo Let us cook sú na 63. mieste, a SINNERS mali na konte už 2 výhry proti tomuto súperovi z 3. série CCT. Aj napriek nepriaznivým vzájomným štatistikám dokázaliLet us cook poraziť hráčov SINNERS 2:1 na mapy! SINNERS sa opäť ukrátili o pomerne ľahkú výhru už na prvej mape, rovnako ako to bolo proti Cryptove na Tipsport Prague Cupe. Tentoraz sa prvá mapa, Ancient, dostala až do predĺženia, kde to však dotiahli Let us cook do víťazného konca za stavu 19:17. Nasledoval Overpass, ktorý pickli SINNERS a jednoznačne si ho aj obhájili 16:2, no keďže nedokázali prvú mapu dotiahnuť do víťazného konca, museli sme sa pozrieť aj na tretiu mapu, ktorou bolo Vertigo. To však za CT stranu ovládli Let us cook svojou víťaznou šnúrou v podobe 10-tich kôl v rade! Za stavu 11:4 to mali len kúsok do úspešného konca, čo sa im aj podarilo so stavom 16:11. Aj napriek tomu, že vyhrali Let us cook, tak hráčom tohto zápasu bol práve hráč tímu SINNERS Simon 'KWERTZZ' Horák, ktorý ukončil zápas s ratingom 1.46!

Let us cook 2:1 SINNERS Source: Twitter/SINNERS_Esports

Vo zvyšných dvoch zápasoch sme nemali CZ/SK reprezentantov, no aspoň v krátkosti si povieme ako skončili. O 10:00 hrali medzi sebou Sangal proti čisto ruskej zostave K23. Sangal dokázali urvať aj súperov map pick a tak vyhrali 2:0 na mapy. Od 13:15 nastúpili Bulhari z 359 proti tímu Iron Branch, ktorý doslova ovládol obe mapy a zvíťazil 2:0!

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.