Sampi bojujú proti "Zaklínačom" o postup v EPL

  • Dominika Štibľaríková
  • 27. 10. 2023 09:40
Source: teamsampi.com

Už o pár minút, konkrétne 10:00, nastúpia domáci Sampi proti ukrajinskému tímu The Witchers. Ide o eliminačný zápas v skupine D na European Pro League Season 11. Aktuálne majú oba tímy po jednej prehre, takže ten kto prehrá dnes, na turnaji končí bez finančného zisku, keďže odmeňované sú len prvé 4 miesta.

The Witchers?

Ak by vám názov tímu The Witchers nič nehovoril, tak vedzte, že ide o pomerne nový tím, ktorého štatistiky môžeme dohľadať do Marca 2023. V zostave však už takí nováčikovia nie sú! Za zmienku stojí minimálne Owen “smooya” Butterfield, ktorý na prelome rokov 2021/2022 hral za tím fnatic.

Sampi sa do eliminačného zápasu dostali kvôli prehre proti tímu Pompa, ktorý ich v úvodnom zápase porazil 2:0 na mapy, no a The Witchers sú na tom rovnako, avšak oni prehrali proti GODSENT.

Za favorita dnešného zápasu sú považovaní Sampi a to aj vďaka umiestneniu v HLTV tabuľke, kde sú Sampi na 86. Mieste a The Witchers až na 111. Mieste. Bude však mať domáca zostava dostatok síl na boj proti “Zaklínačom”? To sa dozvieme už čoskoro priamo na streame EPL:

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.