Rysuje sa obchod medzi G2 Esports a OG? Organizácie si plánujú vymeniť kapitánov

  • Sebastián Soroka
  • 05. 01. 2022 16:21

G2 Esports ani po oficiálnom príchode 16-ročného Ilyu "m0NESY" Osipova neplánujú poľaviť v rekonštrukcii svojho CS:GO tímu. Najnovšie sa nemecká organizácia chystá urobiť výmeny obchod s tímom OG, kde pôsobí Fín Aleksi "Aleksib" Virolainen. Správu ako prvý priniesol portál 1pv.fr.

AleksiB by mal posilniť tím bratrancov Kováčových, zatiaľ čo opačným smerom by mal putovať súčasný In-game leader G2 Esports, Nemanja "nexa" Isaković. Pri oboch sa v posledných týždňoch viedli špekulácie a debaty ohľadom ich budúcnosti. Aj OG si momentálne podľa všetkého prechádzajú rozsiahlou prestavbou a práve nexa by mal byť jeden z tých, ktorý zalepí eventuálne trhliny v zostave.

Nexa pôsobí v G2 Esports od septembra 2019, keď do tímu prišiel spoločne s Nemanjom "huNter" Kováčom. So spoluhráčmi sa počas minulého roka prebojoval do finále PGL Major Štokholmu, kde nestačili na NaVi. AleksiB zase po nie veľmi vydarenom pôsobení v OG hľadá nové výzvy a úspechy, ktoré vo veľkom zažíval najmä s fínskym celkom ENCE.

Čo sa týka samotných OG, tak tých po neúspešnej sezóne 2021 podľa všetkého opustí aj Valdemar "Valde" Bjørn Vangså, ktorý údajne nadviazal prvé rokovania s americkým celkom Evil Geniuses. Nejasná je ale budúcnosť aj ďalších hráčov.

Základna zostava G2 Esports by mohla vyzerať nasledovne:

Nemanja "⁠huNter-⁠" Kovač
Audric "⁠JaCkz⁠" Jug
Nikola "⁠NiKo⁠" Kovač
Ilya "⁠m0NESY⁠" Osip
Aleksi "Aleksib" Virolainen

Rémy "⁠XTQZZZ⁠" Quoniam - tréner

Zdroj titulnej fotografie: liquipedia.net/ESL Gaming GmbH

Source: liquipedia.net/ESL Gaming GmbH

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.