Rulers Esports oficiálne oznamujú svoju novú päticu, súčasťou zostavy je aj minuloročný spasiteľ slovenskej reprezentácie

  • Martin Bukovský
  • 19. 02. 2022 13:15

Česká organizácia Rulers známa predovšetkým z hier FIFA či Brawl Stars oznamuje svoju novú CS:GO zostavu. Neoficiálne bola oznámená na turnajoch, predovšetkým v kvalifikáciách REPUBLEAGUE, a preto sa aktuálne nachádzajú na 14. mieste v EPLAYER rankingu.

Asi najväčšou hviezdou v tíme je AWP hráč Stanislav "GrOgy" Babala. Ten sa totižto pomocou súťaže od Orange dostal so slovenskou reprezentáciou na majstrovstvá sveta v Izraeli koncom minulého roka. V súťaži vyhral zájazd ako divák, no nasledovali okolnosti ako z nejakého filmu. Jeden z hráčov dostal pozitívny COVID test a tak nemohol ísť s ostatnými spoluhráčmi reprezentovať Slovensko. Situácií sa chopil GrOgY, ktorý už predtým pôsobil vo viacerých tuzemských celkoch a čo si už mal nahrané. Bola to ale jeho premiéra na takomto veľkom turnaji a tento príbeh zachytili aj ľudia zo sveta. I keď mal GrOgY rating 0,89, dokázal sa postaviť proti tímom z najlepšej osemdesiatky HLTV a to teda musel byť pre pôvodného diváka zážitok.

Kapitánom tímu je ale Jakub "k1llo" Korman a po aimovej stránke ho dopĺňajú Martin "proudie" Hrdý a Marek "Němi" Němčák. Ako píše v rozhovore pre Rulers Esports , trojica potrebovala nájsť dvoch hráčov, support a AWP. Supporta našla v Davidovi "Dejvi" Horákovi a ich AWP poznajú ľudia aj na svetovej scéne. Za chrbtom bude ambicióznej pätici stáť Juraj "maXo" Pazdera v roli trénera.

„Tento rok máme motiváciu postúpiť do ESEA Intermediate a následne do Mainu. Viac menej sme sa chceli zamerať na zahraničné turnaje a kvalifikácie. Po predstavení PLAYzone turnajov by sme chceli zahrať aj tieto kvalifikácie a postúpiť na LAN. Taktiež je pre nás cieľom kvalifikácia do Sazka eLeague.“ znie z úst kapitána K1lla.

Zostava Rulers Esports si v poslednej dobe počínala veľmi dobre a aj vďaka dobrému losu sa dokázali prebojovať v kvalifikáciách do REPUBLEAGUE tak ďaleko, ako napríklad Dynamo Eclot, Cryptova, Dark Tigers či Inside Games. Okrem REPUBLEAGUE sa nachádzajú aj v ESEA Open S40, kde dokázali poraziť novú zostavu eSuba Youngsters s menami ako Fredi či Crazyy.

Nová zostava Rulers Esports vyzerá následovne:
Jakub "k1llo" Korman
Martin "proudie" Hrdý
Marek "Němi" Němčák
David "Dejvi" Horák
Stanislav "GrOgy" Babala

Juraj "maXo" Pazdera - tréner

Zdroj titulnej fotografie: Facebook/Rulers Esports

GrOgY (prvý sprava) na majstrovstvách sveta v Izraeli Source: Y-Games

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.