Rozpad pôvodných ENCE? Aktuálneho snipera by mohla nahradiť španielska hviezda

  • Sebastián Soroka
  • 04. 08. 2022 17:23

Svojho času svetová dvojka sa chystá na zmeny v zostave. Organizácia plánuje vymeniť svojho doterajšieho snipera.

Poliak Olek "hades" Miskiewicz by mal byť presunutý na lavičku náhradníkov. Favoritom na získanie jeho miesta je Španiel Alvara "SunPayus" Garciu. Informoval o tom portál HLTV.org s odvolaním sa na zdroje blízke tímu ENCE.

22-ročný Hades je súčasťou ENCE vyše roka. S tímom sa mu podarilo dosiahnuť viaceré míľniky a podieľal sa na tom, že sa ENCE postupnou prácou prepracovali z T2 scény medzi najlepšie tímy sveta. Spečatiť svoju jazdu veľkým titulom sa im už však nepodarilo, hoc viackrát mali k tomuto mimoriadne blízko. Európska zostava si v uplynulých mesiacoch vybojovala druhé miesto v ESL Pro League a do finále sa jej podarilo dostať aj na turnaji IEM Dallas. Hades bol však častokrát kritizovaný za svoje individuálne výkony.

Hadesova potenciálna náhrada pochádza z pyrenejského polostrova a výraznou mierou sa zapríčinila o zviditeľnenie Španielska na mape Counter-Striku. SunPayus je kľúčovým hráčom Movistras Riders, ktorých doviedol na Major a ďalšie prestížne turnaje. Pozoruhodný bol tiež ich výkon na IEM Cologne, kde sa Španieli dostali až do semifinále.

ENCE sú tiež v posledných týždňoch spájaný s predajom svojho najlepšieho hráča, Lotana "spinx" Giladiho do konkurenčných Vitality. Aj kvôli tomu sa zrejme v manažmente organizácie rozhodli konať a urobiť rozsiahlejšiu prestavbu vo svojej zostave. Okrem iného je s ich tímom už dlhšie spájaný Janusz "Snax" Pogorzelski, ktorý by mohol zaplniť prázdne miesto po spomínanom Spinxovi. Podľa HLTV.org však ENCE javia väčší záujem o Josefa "faveN" Baumanna (BIG Clan), respektíve Laurențiu "lauNX" Țârlea z tímu Sprout.

Prvý turnaj po letnej prestávke bude BLAST Premier Fall, ktorého štart je naplánovaný na 19.8.2022.

Zdroj titulnej fotografie: Facebook/ENCE

Hadesova budúcnosť v tíme ENCE je neistá

Hadesova budúcnosť v tíme ENCE je neistá Source: PGL

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.