Rozhovor - Peter "WEAMO" Rauch

  • Sebastián Soroka
  • 05. 11. 2019 17:00

Do tretice k nám na rozhovor zavítal Peter "WEAMO" RACUH. Ako vidí šance svojho tímu na blížiacom sa MČR a ako hodnotí tohtoročnú sezónu?            

Ahoj WEAMO! Tohtoročná sezóna vyvrcholí už klasicky MČR. Ako by si ju ale do tohto momentu zhodnotil z tvojej individuálne stránky, ale aj z tej tímovej? Ty si si dokonca aj nachvíľu odskočil do teamu MoopsXD, kde to s vami vyzeralo veľmi nádejne. Potom ale nastal zlom a všetci sa vybrali vlastnou cestou.

Ahoj , tak tohtoročná sezóna bola z môjho pohľadu nie veľmi vydarená, aj keď som mal okolo seba hráčov, ktorí boli skillovo dosť vysoko, no nedokázal som s nimi nič robiť a prestal som byť IGL, už som neviedol tú hru, nebol som správny kapitán. Všetko to, som nakoniec hodil za hlavu, a až v MoopsXD som začal robiť aspoň niektoré veci zasa lepšie. Veľmi som podceňoval dlho individuálnu prípravu, no už niekoľko mesiacov na tom pracujem. V MoopsXD to bolo povahovo veľmi náročné a celý čas som sa snažil to udržať, no časom to bolo stále toxickejšie. Nakoniec sme sa rozdelili, myslím ale, že každý sme sa navzájom niečo od seba naučili a posunulo nás to zasa trochu ďalej, za čo som vďačný.

K skompletizovaniu medailovej zbierky z MČR ti chýba už iba najcennejší kov. Ako vidíš vaše šance na titul?

Momentálne sa scéna nachádza vo veľmi zaujímavom bode, kde každý môže poraziť každého. Takže šancu má určite každý.  

Čo hovoríš na vašu skupinu a celkovo na tímy na MČR? Prekvapil by ťa niekoho postup, respektíve (ne) postup?

Naša skupina je určite jednoduchšia ako ta druhá, no určite by sme nikoho nechceli podceniť . A určite by ma prekvapilo, keby nepostúpila eSuba.

Mohol by si nám popísať váš tím? Kto má akú rolu?

V tíme nemáme úplne presne rozdelené roly, ale v podstate Luko a Pechyn sú naše entry duo, desty viac supportí a Fraged je náš sniper a ja som IGL. Samozrejme, je to len orientačne napísané. Všetko sa strieda, ak je to potrebné.

Do tímu ste prednedávnom zobrali aj Forjiho ako coacha. Ako sa konkrétne pripravujete s ním? Je s vami pri vaších tréningoch pravidelne, alebo iba analyzuje hru pomocou demo záznamov?

Vzhľadom na forjiho prácu tu nie vždy s nami môže byť, no vždy ako to je možné, tak je prítomný hlavne na praccoch. Forji rieši hlavne individuálne chyby a tak isto náladu. Psychika často hrá najväčšiu rolu, a tak sa snaží udržiavať dobrú náladu a focus na najvyššej možnej úrovni.

Trochu zákerná otázka, ale ak by ste to nemali vyhrať vy, tak ktorému tímu by si to najviac doprial?

V eSube je zopár ľudí, ktorím by som to prial, ale ak mám vybrať tím ako celok, tak určite Inside Games/Brute.


Podľa informácii, ktoré sú dostupné, by tohtoročné MČR mala byť rozlúčka pre eXtatus ako organizáciu. Ako vnímaš ty svoje pôsobenie pod touto značkou? Nezažil si tu práve najlepšie časy čo sa výsledkov týka. Avšak to, že si reprezentoval jednu z najznámejších organizácii u nás ti už nikto nezoberie.

Áno, je to pravda, eXtatus končí. Som smutný, že som nedokázal nič pre túto organizíciu vyhrať. Preto do toho dáme všetko, aby sme sa s eXtatusom rozlúčili s titulom.

Na záver máš nejaký odkaz pre vašich fanúšikov?

Ďakujem všetkým, ktorí si to prečítali až dokonca a dúfam, že ešte zostalo pár ľudí, ktorí nás podporujú a budú nám fandiť na MČR ! Samozrejme, sledujte moju fanpage a instagram kde budem pridávať posty a story počas MČR . https://www.instagram.com/weamopedro/ https://www.facebook.com/weamocsgo/


Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.