Roobet cup 2022: FaZe a OG v jednej skupine v súboji o 250 000$

  • 22. 06. 2022 12:00

Srbský organizátor online turnajov RELOG Media sa v spolupráci so spoločnosťou Roobet rozhodli zorganizovať S-tier lukratívny turnaj pre najlepšie tímy sveta ako FaZe, ENCE či Cloud9. Turnaj bude trvať od 22. júna až do 30. júna. Začne skupinovou fázou GSL BO3, najlepšie dva tímy z každej skupiny postúpia do Single-elimination BO3 pavúka. Turnaj sa začne 4 skupinami, ktoré organizátor rozlosoval nasledovne.

Skupina A

FaZe OG BIG Entropiq

V skupine A sú jasným favoritom práve tím FaZe, o druhé postupové miesto sa pravdepodobne pobije OG spoločne s BIGom. Ak bude chcieť Entropiq zabojovať o kvalifikáciu do Play-off, bude sa im musieť podariť spraviť ne-jeden upset, čo nebude veľmi jednoduchá úloha vzhľadom na náročnosť skupiny.

Skupina A sa začne zápasom BIG vs. Entropiq v stredu 22.06 o 15:00, kde je viac pravdepodobné že vyhrá tím BIG, ďalším zápasom dňa bude FaZe vs. OG o 19:00, v tomto zápase budú všetci očakávať výhru FaZe, ich forma avšak poslednou dobou pokulhávala a OG s NEOFRAGOm hrajú veľmi rýchlu a agresívnu hru, ktorá by ich mohla prekvapiť. Vzhľadom na výsledok zápasov sa dozvieme ďalšie zápasy po odohraní prvého kola GSL formátu práve 22.06.

Skupina B

Cloud9 Complexity Astralis Movistar Riders

V skupine B ako najväčší favorit vyzerá práve tím Cloud9 (bývalý Gambit), v Dallase dokázali poraziť väčšinu svojich súperov a získať tak prvé miesto. Ich následovníkom by sa mal stať práve tím Astralis, je viac ako pravdepodobné že ak sa tento úspech nenaplní, vedenie tímu Astralis bude musieť uvažovať nad ďalšími zmenami v zostave. Na druhej strane tabuľky máme Complexity, ktorý majú potenciál na upset, ďalším tímom, ktorý môže prekvapiť je, Movistar Riders, od nich sa však postup neočakáva.

Skupina B sa začne zápasom Astralis vs. Movistar Riders o 15:00 súbežne so zápasom BIG vs. Entropiq 22.06. V tomto zápase sa bude očakávať jasna výhra tímu Astralis, je to však otázne vzhľadom na kritickú situáciu v tíme a veľa neúspechov na posledných turnajoch. Ďalším zápasom dňa bude Cloud9 proti Complexity, očakávaným víťazom v zápase amerických organizácií je tím Cloud9.

FVdCAqUWUAAuLzf.jfif

NEOFRAGOve OG sa ocitlo v najťažšej skupine Source: BLAST
Skupina C

ENCE Eternal Fire Imperial MOUZ

V skupine C už sa azda objavuje komplikovanejšia situácia. Hlavným favoritom tejto skupiny je tím ENCE, ostatné tímy majú však viac-menej vyrovnaný potenciál na postup, bude teda veľmi zaujímavé sledovať zápase práve tejto skupiny, pretože až do konca skupinovej fázy nebude jasné kto bude druhým tímom postupujúcim do play-off.

Skupina C sa začne hrať 23.06, kde sa v prvom zápase o 15:00 stretne ENCE proti Eternal Fire. Očakávané je víťaztvo tímu ENCE. Ďalším zápasom je Imperial vs. MOUZ, kurzy stávkových kancelárií preferujú práve tím MOUZ, je nutné však povedať, že v tomto zápase je veľká pravdepodobnosť upsetu zo strany Imperial, vzhľadom na fakt že MOUZ je ten tím, ktorý za poslednú dobu absolútne nezískal žiadne cenné zápasy vo svoj prospech, čo nemôžeme povedať o tíme Imperial po ich hre na Majore v Antverpách.

Skupina D

FURIA 9z Outsiders forZe

V skupine D je jasným favoritom brazílska zostava FURIA. Z pohľadu redaktora je to jedna z najľahších skupín na danom turnaji. Ako druhý kvalifikovaný tím sa očakáva tím Outsiders (bývalý Virtus.Pro), je však veľmi pravdepodobné, že tím ako forZe či 9z dokážu Outsiders prekvapiť a celú situáciu v skupine skomplikovať.

Skupina D sa začne 23.06, kde v prvom zápase sa stretne Outsiders proti forZe o 15:00. Vzhľadom na postavenie v rankingu, je v tomto zápase preferovaný práve tím Outsiders, šanca, že forZe vyhrá nie je vôbec mizivá a tak možno uvidíme upset. Druhý zápas o 19:00 bude FURIA proti 9z, kde by sa práve brazílska FURIA mala stať jasným víťazom tohto zápasu.

Zdroj titulnej fotografie: Rootbet

ArT_@_PGL_Antwerp_2022_Americas_RMR.jpg

ArT s FURIA patria k jedným z favoritou na výhru celého turnaja Source: PGL

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.