Road to Rio: SINNERS dnes s ďalšou šancou na postup

  • Sebastián Soroka
  • 23. 08. 2022 16:30

Hráči SINNERS sa ako jediní domáci zástupcovia prebojovali do TOP32 v 3.európskej kvalifikácii od ESL. Prvých 5 miest v kvalifikácii zaručuje postup na RMR event, kde sa tie najlepšie tímy pobijú o účasť na Majore v Rio de Janeiro. Dnes o 18:00 vstúpia SINNERS do zápasu proti tímu Nemiga.

Včera mali hriešnici na mále a ich kvalifikačné snaženie takmer ukončili Dark Tigers. Aj samotní hráči priznali na twitteri, že nehrali svoju najlepšiu hru. Dnes preto potrebujú bezchybný výkon. V praxi to znamená, že si musia pripísať 3 výhry v rade, respektíve si môžu v eventuálnom treťom zápase dovoliť zlyhanie a príležitosť by ešte dostali v rozhodujúcom zápase o 5.miesto, ktoré stále garantuje postup.

Doterajšia kvalifikácie zatiaľ priniesli radosť pre domácu scénu iba 2x. Úsmev na tvári vyčarili všetkým česko-slovenským fanúšikom David "frozen" Čerňanský s tímom MOUZ a Adam "NEOFRAG" Zouhar s OG. Stalo sa tak ešte v prvej kvalifikačnej etape. Pre tieto dva tímy bol však postup povinnou jazdou.

Od Sinners možno očakávania nie sú tak jednoznačné, ale z tuzemských tímov sú to oni, do ktorých sa vkladajú tie najväčšie nádeje. Dnes sa pozornosť prirodzene obracia iba na nich, keďže ako jediní sa počas včerajška zvládli prebojovať do druhého dňa. V prípade výhry nad Nemigou ich bude v ďalšom kole čakať jeden z dvojice Entropiq/TAG. Ak by však dnes hriešnici neuspeli, stále budú mať možnosť postúpiť aj vo 4.kvalifikácii. Bude to však už posledná príležitosť.

Online kvalifikácie bývajú mimoriadne zradné a nevyspytateľné. Svoje by nám o tom určite vedeli povedať aj Astralis, ktorí sa rovnako ako Sinners naďalej pokúšajú o zisk miestenky na RMR evente. Rovnako tak aj Tomáš "oskar" Šťastný (TITANS) a Martin "STYKO" Styk (Apeks), či ďalšie európske a domáce tímy.

Zápas bude vysielaný na twitch kanále SINNERS.

Zdroj titulnej fotografie: PGL

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.