Road to Rio: Posledná šanca, v hre ostali už len hráči Sampi a STYKO

  • Sebastián Soroka
  • 27. 08. 2022 12:15

Finálna open kvalifikácia na RMR event sa blíži do svojho finišu. Posledných 32 tímov živí ešte svoju nádej na kvalifikovanie. Medzi nimi ostali v hre už len dvaja slovenskí zástupcovia. Martin "STYKO" Styk ustál s jeho tímom Apeks prvý deň, podľa rovnakého scenára išli aj Sampi Tipsport.

Z hry o Major definitívne vypadli Sinners, či TITANS s Tomášom "oskar" Šťastným. Urvať životný výsledok sa nepodarilo ani eSube, Dynamo Eclot, či Enterprise Esports. Vlajku Českej, respektíve Slovenskej republiky tak môžu na brazílsky Major zatiaľ vytiahnuť len dvaja hráči - David "frozen" Čerňanský (MOUZ) a Adam "NEOFRAG" Zouhar (OG), ktorí si zatiaľ ako jediní zabezpečili postup na RMR. Zmeniť to však ešte dnes môžu STYKO a Sampi. V hre ostáva posledných 6 miest.

Sampi Tipsport vs xDDDD

Začiatok zápasu: 18:00

Tím zložený okolo Ladislava "GuardiaN" Kovácsa sa dočká zápasu proti ruskému mixu pod názvom xDDDD. Na prvý pohľad možno prijateľný súper, avšak keď sa bližšie pozrieme na súpisku tímu xDDDD, tak na ňom nájdeme aj známe meno v podobe Nikitu "waterfaLLZ" Matveyeva. Ide o hráča, ktorý bol pred rokmi súčasťou ruských tímov Winstrike a Quantum Bellator Fire, s ktorými získal na bostonskom Majore svoj životný úspech, keď sa predral až do štvrťfinále. V prípade výhry nad týmto ruským zoskupením by Sampi narazili v ďalšom kole na francúzsky celok HEET alebo poľských Pusheens.

Apeks vs GamerLegion

Začiatok zápasu: 18:00

Skutočne ťažký zápas čaká Martina "STYKO" Styka. GamerLegion si prešli v poslednom období veľkou rekonštrukciou zostavy, čo poznačil aj prestup Patrika "Zero" Žúdela do tímu Sinners. Nová zostava tak je zatiaľ iba vo fáze spoznávania sa a svoj skutočný potenciál ešte rozhodne nenaplnila. To isté sa však dá povedať aj o Apeks, ktorí sa síce posilnili o legendárneho Richarda "shox" Papillona, nuž ich tím je zatiaľ stále vo fáze "vývinu". Samotný cieľ pre novú zostavu je ale postup na Major. V dnešnom poslednom pokuse, tak nesmú hráči zlyhať.

Ťaženie Apeks budete môcť od 18:00 sledovať aj na našom twitch kanále. Komentár vám sprostredkuje Martin "BuKY" Bukovský.

Zdroj titulnej fotografie: Facebook/Apeks

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.