REPUBLEAGUE Tipos S2: Dynamo Eclot dnes čaká súboj proti dvojnásobnému Major šampiónovi

  • Sebastián Soroka
  • 12. 11. 2021 13:42

Playoff druhej sezóny REPUBLEAGUE Tipos je v plnom prúde! Sinners už síce z turnaja vypadli, avšak česko-slovenská scéna má vo svojom repertoári ešte jedno želiezko v ohni. Nie je ním nikto iný, než celok Dynamo Eclot, ktorý okrem iného okupuje 4.miesto v EPLAYER rankingu. Ecloťáci vyzvú v súboji o štvrťfinále Brazílčanov z Godsent.

Godsent sú v súčasnom globálnom rebríčku od portálu HLTV.org na 22.mieste. Zostava, v ktorej pôsobí aj dvojnásobný Major šampión Epitacio "TACO" de Melo, či bývalý hráč z SK Gaming João "fepls" Vasconcellos sa prednedávnom zúčastnila aj Štokholmského Majoru. Nuž, hráči nedokázali nájsť recept na svojich súperov a tak sa so švédskou LAN akciou lúčili medzi prvými (už v Challenger časti). I tak však šlo pre jednotlivých hráčov o cennú skúsenosť, najmä teraz počas pandémie sú LAN akcie stále iba raritnou záležitosťou.

Skalp nad Godsent by tak Dynamo Eclot mohol okrem postupu do playoff, zaistiť aj poriadnu dávku prestíže a možnosť na zviditeľnenia sa na svetovej scéne. Česko-slovenskí strelci ladia pred blížiacimi sa Majstrovstvami Českej republiky formu a popri slušných výsledkoch na platforme ESEA, či postupe do Sazka eLEAGUE majú na dosah ďalší cenný úspech. Štvrťfinále by bolo najlepším výsledkom spomedzi všetkých tuzemských celkov, ktoré zasiahli do deja tejto sezóny.

Celkovo sa tohto turnaja zúčastnilo 6 tímov z prostredia česko-slovenskej scény (vrátane DNE). Len dva z nich sa prebojovali medzi šestnástku najlepších, medzi nimi aj spomínaní Sinners, ktorí však skončili na lopate ruskej zostavy Entropiq.

Zápas začína o 19:00. V prípade výhry si Eclot zahrajú vo štvrťfinále proti jednému z dvojice K23/forZe.

Zdroj titulnej fotografie: © Facebook/Mistrovství ČR v PC hrách

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.