REPUBLEAGUE TIPOS S1: Sampi po dominantnom výkone postupujú do hlavného turnaja

  • Sebastián Soroka
  • 04. 04. 2021 21:05

Začiatok hlavného turnaja REPUBLEAGUE TIPOS S1 už klope na dvere ale my sme až do dnešného dňa stále nepoznali kompletný zoznam účastníkov. Druhá a zároveň posledná česko-slovenská kvalifikácia nám mala odhaliť štvrtý domáci tím, ktorý nás bude v turnaji s finančnou dotáciou 60 000€ reprezentovať.

Účasť bola o niečo nižšia ako v predchádzajúcej kvalifikácii. Z 64 tímov klesol ich počet na 55. Aj napriek poklesu účastníkov nestratila kvalifikácia na prestíži, nakoľko sa jej zúčastnilo viacero popredných celkov, či hráčov z Českej a Slovenskej republiky. Okrem neskoršieho víťaza - Sampi, sme tu našli aj tímy ako sú Sazka BRUTE, Eclot, ENTERPRISE, NecroRaisers a samozrejme aj neskorších finalistov - Winfinity na čele s Lubošom "HenkkyG" Ilkom.

Pre Sampi bola táto kvalifikácia debutom s novým hráčom v zostave. Patrika "DEV7L" Stuchlíka nahradil Martin "bery" Beránek. Zdá sa ale, že náhle zmeny v zostave nijako hráčom neuškodili. Sampi dominovali prakticky nad každým súperom, na ktorého narazili. QUEZTONE a spol. prevalcovali v prvom hracom dni tímy GOD-WHERE I AM, eSuba Youngsters, E-Rivals a Exodus Racoon.

Ani druhý hrací deň nepriniesol žiadne zaváhanie zo strany Sampi. Najskôr v semifinále porazili NecroRaisers 2:0 na mapy (16:5, 16:11) a vo finále už rozdielom triedy rozdrvili celok Winfinity (16:4, 16:1). Účastníci ESEA Advanced sa tak pridávajú k SINNERS, Entropiq a eSube a od 14.4.2021 sa na nich môžeme tešiť v hlavnom turnaji REPUBLEAGUE TIPOS S1! V hlavnom turnaji okrem našich želiezok v ohni budú hrať aj tímy Sprout, SAW, Copenhagen Flames, či ex-Winstrike.

Photo by Sampi

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.