REPUBLEAGUE TIPOS S2: Súboj domácich tímov o playoff! Zvládnu Dynamo Eclot poraziť ENTERPRISE Esports?

  • Sebastián Soroka
  • 20. 10. 2021 23:25

REPUBLEAGUE TIPOS S2 sa dostáva do svojej vyraďovacej časti! Z celkovo šiestich domácich zástupcov prešli cez skupinovú fázu iba dva tímy - ENTERPRISE Esports a Dynamo Eclot. A práve česko-slovenská dvojka a šestka sa vo štvrtok o 16:00 stretnú v priamom súboji o playoff.

Prelomia Dynamo Eclot šnúru prehier proti ENTERPRISE Esports?

21.10 - 16:00: Dynamo Eclot vs ENTERPRISE Esports

Zápasy týchto tímov sme v poslednom období videli viac než dosť. Avšak aj napriek vyrovnanému priebehu ostali vždy po zápase smutní práve hráči Dynamo Eclot (DNE). Konkrétne podľahli zverenci Jakuba "Bfull" Kokošku svojim rivalom v semifinále 1.Tipsport COOL ligy, Y-Games Pro Series a Orange Majstrovstvá SR. Je tak viac než jasné, že DNE túžia po pomste. Pred pár dňami tiež Noobiq a spol. spečatili svoj postup na Vodafone Majstrovstvá ČR, ktoré sa uskutočnia v Brne. Hráči sú tak rozhodne naladení na víťaznú notu.

Na druhú stranu Elivova družina sa čoraz viac snaží etablovať na európskej scéne a postup do playoff je pre nich povinnou jazdou. Vicemajstri Slovenskej republiky sa už na pravidelnej báze zúčastňuje prestížnych medzinárodných turnajov a pomaly, ale isto napredujú vo svetovom rebríčku. Od piatka ich tiež uvidíme na LAN finále Sazka eLEAGUE, kde sú hráči považovaní za najväčšieho vyzývateľa tímu Sinners.

Vo všeobecnosti je možné označiť ENTERPRISE Esports za miernych favoritov, avšak reprezentanti Dynamo Eclot nepredajú kožu lacno a dozaista by nás mohla čakať napínavá hra, v ktorej budú rozhodovať tie najmenšie detaily. Veľkým lákadlom pre celý zápas by mohol byť AWP súboj capseN vs Forsyy.

Systém turnaja

Víťaz zo zápasu Dynamo Eclot vs ENTERPRISE Esport postúpi do playoff. Porazený sa presunie do lower bracketu, kde bude mať opätovnú šancu získať miestenku v ďalšej fáze eventu. Jeho súperom bude jeden z dvojice FIEND/Eternal Fire. Eventuálna prehra už bude znamenať vyradenie z turnaja.

Zdroj titulnej fotografie: © Facebook/ENTERPRISE Esports

Source: © Facebook/Mistrovství ČR v PC hrách

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.