Rekonštrukcia zostavy v ENVY, do hry je povolaná poľská legenda!

  • Sebastián Soroka
  • 07. 08. 2020 02:27

Špekulácie, ktoré vyplávali na povrch v priebehu minulého mesiaca a hovorili o zmenách zostavy v tíme ENVY sa predsa len zakladali na pravde. Rady tímu opúšťajú hneď dvaja hráči, mení sa aj coach.

Prvotne správy o zmenách v ENVY hovorili o odchode hráča Michała "MICHU" Müllera. Samotný Poliak však tieto správy neskôr dementoval a svojich fanúšikov ubezpečil, že farby americkej organizácie bude hájiť aj naďalej. Košom nakoniec dostala dvojica Ryan "ryann" Welsh a Kaleb "moose" Jayen. Zatiaľčo ryann bol súčasťou tímu takmer rok, moose pobudol v modrom drese sotva šesť mesiacov. Prekvapivá je však samotná náhrada na jedno voľné miesto. Organizácia totiž nepodpisuje žiadneho nového člena, k aktívnemu hraniu sa vracia doterajší coach ENVY, Nikola "LEGIJA" Ninić. Ten bol v aktívnom hráčskom kolotoči naposledy ešte v roku 2018, bude tak veľmi zaujímave sledovať jeho návrat medzi hráčske spektrum.

MICHU zostáva v ENVY aj naďalej Photo by HLTV.org

Nuž, najzaujímavejšie meno z celej a stále nekompletnej súpisky, bude tvoriť poľská legenda, Jakub "kuben" Gurczynski. 32-ročný Poliak bude vykonávať doterajšiu LEGIJovu prácu, zasadne teda na trénerský post. Stalo sa tak po jeho odchode z organizácie Virtus Pro a polročnej prestávke. MICHU tak opäť raz narazí na svojho parťaká z čias minulých. Ku skompletizovaniu zostavy chýba ENVY ešte jeden hráč. S jeho angažovaním by si ale mali rozhodne švihnúť, ak chcú tento rok pomýšľať na väčší úspech.

Noah "Nifty" Francisk
Michał "MICHU" Mülled
Buğra "Calyx" Arkın
Nikola "LEGIJA" Ninn

Jakub "kuben" Gurczynski (coach)

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.