Red Bull Flick – esportový turnaj o 50 000 euro

  • Sebastián Soroka
  • 14. 09. 2022 11:03

Veríš v presnosť a silu tvojho aimu? Chcel by si si zmerať svoje schopnosti proti ďalším hráčom z nášho regiónu? Práve pre teba je tu esportový turnaj Red Bull Flick o 50 000€! 2v2 turnaj, kde si môžeš okrem iného vybojovať so svojim kamarátom alebo spoluhráčom letenku do Kodane.

Aj ako amatérsky hráč budeš mať možnosť zmerať si svoj talent a schopnosti s profesionálnymi hráči z Českej, respektíve Slovenskej republiky. Turnaj spočíva v systéme 2v2, zápasy sa odohrajú na špeciálne vytvorených mapách, ktoré slúžia výhradne pre účely tohto 2v2 turnaja. Obzrieť a a natrénovať si ich môžeš už pred samotnou kvalifikáciou. Stiahnuť si ich môžeš po presmerovaní na tento odkaz.

Pravidlá však budú od klasického 2v2 zápasu trochu odlišné. Cieľom hry bude totiž udržať kontrolné body pred svojimi súpermi. „Oproti normálnímu CS:GO připomíná hra spíše „Capture the Flag“. Zápas je mnohem svižnější a díky upraveným mapám nabízí nový způsob mobility i strategie“, ozrejmuje organizátor.

Celkovo sa pre náš región uskutočnia 4 otvorené kvalifikácie. 4 najlepšie tímy z každej kvalifikácie postúpia do národného finále, ktoré sa uskutoční 23.10 v Autoklube ČR v Prahe. Víťazné tímy tam budú mať okrem iného možnosť stretnúť sa s najlepšími domácimi hráčmi ako je Ladislav "GuardiaN" Kovács, Lukáš "sAvana1" Lintner, Robert "Manguss" Kasper a ďalší. Turnaj pobeží na platforme faceit.

Najlepšia dvojica z národného kola si vyslúži plne hradenú cestu a pobyt v Kodani, ale hlavne vstupenku na pred etapovú kvalifikáciu priamo na javisku finále Red Bull Flick Invitational, ktoré prebehne 16.11. V priamom prenose tak budú dvojice bojovať o postup do ultimátného finále, v ktorom si zmerajú sily šestica amatérskych hráčov s desiatimi vybranými profesionálnymi dvojicami z najlepších CS:GO tímov sveta.

Zoznam národných kvalifikácii:

15.9 - 1.otvorená kvalifikácia
22.9 - 2.otvorená kvalifikácia
29.9 - 3.otvorená kvalifikácia
6.10 - 4.otvorená kvalifikácia

23.10 - národné finále v Prahe

Zdroj: Tlačová správa

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.