Radosť v tábore Sinners! Hráči si odnášajú celkové víťazstvo z V4FSF International Cup

  • Sebastián Soroka
  • 22. 10. 2021 01:20

Po viacerých sklamaniach sa Sinners predsa len dočkali zaslúženého úspechu. V medzinárodnom turnaji V4 Future Sports Festival - International Cup (V4FSF) si ukoristili celkové prvenstvo a zároveň aj postup na hlavný turnaj, ktorý sa bude konať o necelé štyri týždne v hlavnom meste Maďarska. Zároveň hráči za svoje zásluhy zinkasovali vyše 13 000€.

V turnaji museli úradujúci majstri Českej republiky čeliť tímom ako sú 4glory, ONYX alebo Wisla Krakow. Všetky strenutia ale česko-slovenská postupne zvládla a nakoniec sa tak mohla radovať z ďalšieho európskeho titulu.

Po nevydarenej kvalifikácii na štokholmský Major, respektíve na DreamHack Open November a IEM Winter to je rozhodne dobrá morálna vzpruha do ďalších výziev. V aktuálnej dobe háji česká zostava vo svetovom rebríčku 27.miesto. S blížiacim sa Majorom sa dá očakávať, že ich pozícia o niečo poklesne.

Oskar a spol. podobne ako počas celého roka, nemajú veľa priestoru na oddych. V posledných dňoch sa hráči nachádzali na bootcampe, odkiaľ sa pripravovali na LAN finále Sazka eLEAGUE, kde sú považovaní za jednoznačného favorita. Okrem toho ich bude čakať aj playoff REPUBLEAGUE Tipos S2 a neskôr aj avizovaný turnaj v Budapešti.

Zdroj titulnej fotografie: © Instagram/Sinners

Source: © Facebook/Sinners

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.