Entropiq víťazia v turnaji REPUBLEAGUE a odnášajú si 1000€!

  • Sebastián Soroka
  • 04. 03. 2021 23:55

Online turnaj REPUBLEAGUE s podporou stávkovej spoločnosti TIPOS spoznal po dvoch dňoch svojho víťaza. Titul a teda aj finančnú prémiu vo výške 1000€ si odniesli reprezentanti tímu Entropiq, keď vo finále zdolali mix hráčov okolo Maxa "w8max" Macáška s názvom manual banned 2:1 na mapy. Pre tím Entropiq, ktorý v roku 2021 posilnil Josef "MoriiSko" Maurenc to je prvý triumf v novom zložení.

V turnaji našlo útočisko až 61 tímov. Povolený v zostave bol jeden hráč mimo regiónu Česko-Slovenska, túto výhodu využili už spomínaní finalisti manual banned, ktorí si do zostavy pozvali francúzskeho hráča Paula "day0s" Niela. Medzi 61 tímami sme našli aj celky Enterprise, ECLOT, BRUTE, DEFEATERS, eSuba alebo BloodyDevils. Silnú zostavu malo aj viacero mixov, v ktorých sme videli mená ako Luboš "HenkkyG" Ilko alebo Peter "naturaL" Turčan.

Entropiq si cestu do finále prerazili cez mix CapriSun Orange, DEFEATERS, Gravity a Kinder Surprise, kde hral už spomínaný HenkkyG spoločne s naturaLom. Treba ale podotknúť, že účasť vo finále, respektíve celkový triumf sa od hráčov v zeleno-čiernych farbách rozhodne očakával. Že ale ich finálovým súperom bude práve mix manual banned by pred turnajom predpovedal len málokto.

Mix hráčov si na ceste do finále musel poradiť s tímom "krysy" a 1DayHeroes. Po úvodných dvoch zápasov sa skôr čakalo, že hráči dostanú stopku od celku Dark Tigers. Nestalo sa tak a zostava, v ktorej pôsobil aj bývalý hráč DEFEATERS Samuel "SAMONy" Novák či Michal "ROBB1NNN" Hudák, dokázala temných tigrov poraziť. Následne na to prišiel aj triumf nad novou päticou tímu Eclot a potom v semifinále za obeť padli aj hráči reprezentujúci organizáciu BRUTE.

Finále medzi Entropiq a manual banned malo spočiatku trochu nečakaný priebeh, keď prvú mapu si pre sebe ukoristili druhí menovaní. Entropiq ale využili svoje bohaté skúsenosti a talent, a zápas nakoniec zvládli otočiť. Na svoje konto si tak pripísali 1000€. Každopádne klobúk dole pred manual banned, ich celý úspech okrem vyššie spomenutých hráčov dotváral hráč pod pseudonymom RuD1q. Zamrzí však, že za druhé miesto si z turnaja neodnášajú žiadnu finančnú prémiu.

Entropiq

Photo by Entropiq

Ohodnotiť

1

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.