Prichádza prestupová rošáda? Prvé zmeny by mali prísť u Dark Tigers

  • Martin Bukovský
  • 25. 03. 2022 09:05

Zostave Dark Tigers aktuálne patrí 7. miesto v EPLAYER rebríčku. Stará zostava vynovená o dve menej zvučné mená, Michal "majky" Švancara a Ondřej "dr3wii_" Vítek, ešte nemala šancu predstaviť sa na domácej scéne. Nepodarilo sa im kvalifikovať do uzavretej kvalifikácie na Tipsport CS:GO Bratislava a štart ostatných domácich súťaží je naplánovaný na neskôr.

Nedávno sa ale skončila základná časť 40. sezóny ESEA divízií. Dark Tigers patrili medzi štvoricu tímov z tuzemskej scény, ktorá sa nachádzala v jej Advanced časti. Odniesli si “iba” 5 víťazstiev, čo im stačilo na udržanie sa v lige, podobný osud postretol aj ENTERPRISE.

Zostavu by mal opustiť Patrik "outex" Tomko a najnovšia akvizícia Ondřej "dr3wii_" Vítek. Prvý menovaný by v apríli oslávil rok v organizácií temných tigrov, dr3wii_ je zase výherca viacerých nižších domácich LAN akcií, no zrejme si so slovenskou dvojkou nesadol. Uvoľnili sa tak dve miesta, kto je najväčším kandidátom do novej zostavy?

Špekuluje sa o príchode Rudolf "rutk0" Kovalčik a Oldřich "PR" Nový. Rutk0 sa po dosadení na lavičku v Sampi začiatkom tohto roka pripojil k stálej trojici loyd-piki-PR. Neskôr si túto zostavu zobrala pod svoje krídla organizácia GLORE a tá sa pokúsila dostať do uzavretej kvalifikácie do Tipsport CS:GO Bratisava, no podobne ako Dark Tigers, neúspešne. Práve o PR (Pringl) sa rutk0 vyjadril ako o jednom z najvačších talentov, PR má totiž iba 14 rokov. Hráči už spolu aktívne trénujú.

Všetky 3 zúčastnené organizácie boli kontaktované. Dark Tigers potvrdili zmenu v zostave, no ďalej sa rozhodli situáciu nekomentovať. GLORE aktuálne riešia situáciu ohľadom spomínanej dvojice, oficiálne vyjadrenie prinesie čoskoro prostredníctvom svojich sociálnych sietí. Sampi sa k situácii odmietli vyjadriť.

Vynovená zostava DTG by mala vyzerať následovne:
Ľuboš "HenkkyG" Ilko
Martin "CreZe" Bagala
Michal "majky" Švancara
Rudolf "rutk0" Kovalčik
Oldřich "PR" Nový

Zdroj titulnej fotografie: Facebook/Sampi

Rutk0 v drese Sampi.Tipsport na Orange MSR 2021 Source: Facebook/Sampi

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.