BLAST Premier Fall Groups: V Kodanskej aréne je na programe prvé kolo play-off!

  • Martin Brázdil
  • 24. 08. 2022 14:00

Po krátkej pauze sa nám BLAST Premier Fall Groups vracia s ďalšou nádielkou výborných zápasov. Už zajtra sa totiž začína prvé kolo play-off, v ktorom sa predstaví 6 tímov. Jedným z nich je aj zostava s bývalým hriešnikom.

OG vs Complexity

Začiatok zápasu: 13:00
Kick-off celého play-off bude patriť zostave pod vedením kapitána Nemanju “nexa” Isakovića, v ktorej sa nachádza aj jediné želiezko z našej domácej scény. Adam “NEOFRAG” Zouhar a jeho spoluhráči budú mať ťažkú úlohu. Po dvoch prehrách skončili posledný v skupine a teraz ich čaká ťažký súper v podobe Complexity. Tí sa ukázali vo výbornom svetle, keď v úvodnom zápase porazili NaVi. Avšak to bolo ich jediné víťazstvo a napokon skončili na treťom mieste. Ich výkony však boli veľmi solídne a bude zaujímavé tento celok sledovať. Vyzerá to tak, že príchod Håkon “hallzerk” Fjærli pomohol nabrať zostave Complexity druhý dych. Dá sa teda očakávať zaujímavý zápas, v ktorom sa len ťažko predpovedá víťaz. Pre domácich fanúšikov je voľba jasná a všetci dúfame, že práve Adam “NEOFRAG” Zouhar a OG budú ťahať za dlhší koniec.

NEOFRAG s OG čaká nevyspytateľný súper Source: PGL
Ninjas in Pyjamas vs Evil Geniuses

Začiatok zápasu: 16:30
Evil Geniuses v poslednej dobe prekvapuje na scéne Counter-Striku, bohužiaľ to nie je ich výsledkami na serveri. Dôvodom bude množstvo hráčov, ktoré hrá pod vlajkov “géniov”. Tu sa totiž nachádzajú až 3 kompletné zostavy. Ani jedna však nepodáva výsledky v aké by sa dúfalo. Naopak Ninjas in Pyjamas majú iba päticu strelcov. Tá by ale mala stačiť na postup cez EG. Ide totiž o skvelých strelcov, ktorí pod vedením Hampusa “hampus” Posera a dovedení Ludviga “Brollan” Brolina podávajú kvalitné výkony. Skupina im nevyšla podľa predstáv, ale to by nemalo túto už legendárnu organizáciu spomaliť a výhra nad Evil Geniuses by mala byť pre “nindžov” povinnosť.

Potvrdia Ninjas in Pyjamas rolu favorita? Source: PGL
G2 vs BIG

Začiatok zápasu: 20:00

Najväčší šláger prvého kola nás čaká až večer. Duel dvoch stálic na scéne by mal priniesť výborný duel. Hviezdy pod vlajkou G2 sú určite nespokojné s posledným miestom v skupine a budú chcieť ukázať, že nemajú záujem končiť tak skoro. 9. až 12. miesto nie je výsledok, s ktorým by mali bať G2 spokojný. Rasmus “HooXi” Nielsen tak bude dúfať, že sa mu podarí svoju zostavu doviesť prvýkrát do víťazného konca. Na druhej strane však stojí skúsený BIG, ktorého kapitán Johannes “tabseN” Wodarz bude dúfať, že práve on bude tým, ktorý spôsobí táboru G2 smútok a jeho Berlínsky tím sa posunie ďalej. Práve tomu by mala napomôcť aj zmena, ktorá sa počas prestávky uskutočnila. Nils “k1to” Gruhne sa vrátil do zostavy aby bol druhým hlasom pre Johannesa “tabseN” Wodarza a priniesol tímu BIG zašlú slávu z online éry, kedy boli chvíľu top 1 tímom. Tento duel tak odpovie na veľa otázok ohľadom oboch zostáv a pre každého fanúšika jedného z táborov, musí byť tento zápas povinnosťou.

Zvládne nová zostava G2 postúpiť ďalej? Source: Martin Bukovský, EPLAYER

Zdroj titulnej fotografie: Twitter/BLASTPremier

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.