Prestupové leto odštartovalo! Heroic menia základnú zostavu

  • 18. 06. 2022 15:57

Ďalšie prestupové eldorádo zasiahlo práve tím Heroic, jeden z najdlhšie držiacich tímov na svetovej scéne, bol zastihnutý pravdepodobne rozpadom tímu Copenhagen Flames.

Po roku a pol sa dánska organizácia rozhodla spraviť zmeny vo svojej zostave, toto rozhodnutie vzišlo pravdepodobne aj z faktu, že aj keď Heroic vždy boli medzi svetovou elitou, ich posledný TIER 1 turnaj vyhrali naposledy v apríli 2021 a to ESL Pro League S13. Odvtedy sa im podarilo získať iba bronzovo-zemiakové miesto v Štokholme a taktiež aj v Katowiciach, odvtedy vyhrali už iba RMR a Pinnacle cup. Organizácia pravdepodobne od zmien zostave bude očakávať zlepšenie výkonov a dosiahnutie lepších výsledkov, čo môže znamenať prvenstvá na najlepších turnajoch sveta, uvidíme či sa im to podarí.

A kto sa teda lúči s miestom v základnej zostave? Je to práve Ismail “refrezh” Ali. Tento strelec sa posadí na lavičku náhradníkov, kde mu bude umožnené rozhliadať sa po nových možnostiach. Nahradiť by ho mal podľa TV2.dk Jakob “jabbi” Nygaard, ktorý hľadá nový tím po rozpade Copenhagen Flames. Ak si chce udržať Heroic dánsku päťku, budú sa musieť práve rozhliadať po hráčoch Copenhagen Flames, jediná komplikácia, ktorá by však mohla nastať je že CPH budú očakávať vysoké výkupné, aby si mohli dovoliť poskladať novú CS:GO zostavu. Uvidíme teda, či sa jabbi spolu s Heroic dohodnú a opätovne tak skompletizujú päticu hráčov, s ktorou budú môcť útočiť na popredné priečky svetových turnajov. Ak však budú chcieť výsledky vidieť rýchlo, čaká ich veľa práce, keďže sa blíži Major v Riu, ktorý môže byť pre ich mentalitu kľúčový.

Zostava Heroic by v blízkej dobe mohla vyzerať nasledovne:

Casper "cadiaN" Møller
Martin "stavn" Lund
René "TeSeS" Madsen
Rasmus "sjuush" Beck
Jakob “jabbi” Nygaard

Ismail “refrezh” Ali - na lavičke

Richard "Xizt" Landström - tréner

Zdroj titulnej fotografie: PGL

S refrezhom už v Heroic viac nepočítajú

S refrezhom už v Heroic viac nepočítajú Source: PGL

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.