Prestupová bomba v Liberci! Dovedie SINNERS na Major?

  • 15. 12. 2023 17:00
Zdroj titulní fotografie: SINNERS

V tábore SINNERS sa hneď na konci minulej sezóny začalo hovoriť o zmenách v zostave. Ako prvý bol uvoľnený z tímu Kwertzz a následne aj ZEDKO. Tieto rozhodnutia rozpútali debatu na celej Československej scéne ohľadom náhrady za spomínaných strelcov. Teraz už je však jasné, že SINNERS zbroja a pokúsia sa zaútočiť na prvý Major v CS2.

Návrat kráľa? Po štaciach v OG, ITB a Eclote sa späť domov vracia Adam „NEOFRAG“ Zouhar, momentálne najlepší český hráč Counter Strike 2. Radosť neskrýval ani tímový manažér: „Když něco končí, něco (staro?) nového zase začíná. Vítej doma NEO! Je jedno, jestli Adama milujete nebo nenávidíte, jedno mu upřít nemůžete. Je to geniální hráč a obrovský talent, jehož maximální potenciál byl z mnoha důvodů v posledních dvou letech nevyužit. Ale co bylo, to bylo. Adam je zpět v SINNERS a je ready ukázat, co v něm doopravdy je!

NEOFRAG neprežil tak úspešné pôsobenie v zahraničí ako sa na prvý pohľad očákavalo. Tento rok sa však vrátil späť na domácu scénu do dresu Dynama Eclot. Práve tam prišla naspäť forma, ktorú NEOFRAG hľadal. Teraz sa však vracia do svojho starého tímu, s ktorým dokázali najviac.

Posledným článkom v SINNERS zostave pro 2024 je Filip „AJTT“ Dolenský! „Po Filipovi se naše organizace pokukovala už nějaký ten rok. A nyní to vyšlo,“ povedal s nadšením Tomáš Pechman a dodal: „Po všech těch letech se to konečně povedlo a Filip se stává Hříšníkem! Jsme rádi, že pětku doplňuje zrovna AJTT, protože je to výborný hráč, který doslova roky čekal na pořádnou šanci. A teď ji dostal a my už se nemůžeme dočkat, až ho uvidíme v našich barvách na serveru!

Obe zmeny by mali priniesť SINNERS ďalšie skúsenosti a firepower, ktorý budú za honbou Majoru potrebovať. Na papieri vyzerá táto zostava priam dokonalo, a tak nám neostáva nič len čakať ako sa im bude dariť doma a v Európe. Po týchto prestupoch je však cieľ jasne daný. Nič iné ako postup na prvý CS2 Major bude považované za neúspech.

Aktuálná zostava týmu SINNERS:

Filip "AJTT" Dolenský
Adam "NEOFRAG" Zouhar
Sebastian "beastik" Daňo
Max "SHOCK" Kvapil
Tomáš "oskar" Šťastný

Tomáš "tomkeejs" Tomka (Coach)

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.