Prestupová bomba! Oskar smeruje do SINNERS

  • Sebastián Soroka
  • 01. 12. 2020 12:23

Včera nás z ničoho nič prekvapila správa o zmene v tíme SINNERS, keď ich súčasný sniper Hubert "Cannie" Ludwig dostal bench. Hneď sa rozbehli špekulácie o tom, kto by mohol zasadnúť na prázdne miesto v zostave. Najväčším favoritom bol Tomáš "Oskar" Šťastný, špekulovalo sa aj o Patrikovi "DEV7L" Stuchlíkovi, či Dominikovi "Blogg1s" Janitovi. So SINNERS ale podľa očakávania podpisuje najlepší český hráč všetkých čias Tomáš "Oskar" Šťastný.

29-ročný Oskar má bohaté skúsenosti zo sveta. Pred rokmi bojoval na tých najväčších turnajoch o tie najcennejšie tituly. Vôbec ako prvý Čech sa kvalifikoval na major a 2x získal prestížne individuálne ocenenie od HLTV v ich ankete top20. Hájil farby HellRaisers, mousesports alebo Sprout esports. Za čias na domácej scéne reprezentoval najväčšiu domácu špičku, menovite eSubu a nEophyte. Posledné dva roky ale začala jeho forma a motivácia degradovať a Oskar sa nám zo svetovej scény začal vytrácať. Zdá sa ale, že takáto ponuka sa neodmieta a svoju kariéru sa pokúsi reštartovať v čisto českom tíme.

Ako sám spomína vo svojom vyjadrení, vždy sa chcel vrátiť domov a hrať v tíme, ktorý ma potenciál byť jedným z najlepších na svete. Hráči SINNERs sú aktuálne jednoznačnou domácou jednotkou a v budúcom roku sa chcú zamerať na dobytie Európy. Práve mix ich dravosti a aimu s Oskarovým talentom a skúsenosťami by mohol byť recept na úspech, ktorý by vyniesol českú scénu do výšin svetového cska.

Zostava Sinners:
Adam "⁠NEOFRAG⁠" Zouhar
Sebastian "⁠beastik⁠" Daňo
Max "⁠SHOCK⁠" Kvapil
Jindřich "⁠ZEDKO⁠" Chyba
Tomáš "⁠oskar⁠" Šťastný

Michal "KETUBOR" Csontoš – tréner
Bruno "Dukkha" Lopes - analyst

Hubert "CaNNiE" Ludwig – na lavičke

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.