Prepisujte históriu! FaZe Clan vyhraváju EPL Season 17 a získavajú Intel Grandslam!

  • Martin Brázdil
  • 26. 03. 2023 21:35

EPL Season 17 sa práve skončila a my poznáme nových šampiónov. FaZe Clan vo finále predviedli výkon podobný tomu, ktorý predvádzali na začiatku minulého roka. Vo finále proti nim stáli Cloud 9, ktorý boli po dlhú dobu katom Faze Clanu. Tentokrát sa však karty obrátili a tím pod vedením Finna “karrigan” Andersena dokázali prekonať túto prekážku.

Prvou mapou v zápase bol Overpass a ten bol pickom práve ruskej zostavy. FaZe však na čele s Håvardom 'rain' Nygaardom predviedli skvelý výkon a zaslúžene si odniesli mapu vo svoj prospech 16:13. Nasledujúcou mapou bolo Inferno ako pick FaZe Clanu, a tak to aj vyzeralo. Od prvého momentu bolo vidno kto je domáci. Cloud 9 sa nedokázali dostať do prevádzkovej teploty a FaZe ukončii Inferno 16:9.

Zápas sa nám presunul na Mirage, kde mohli FaZe dokončiť celú cestu za titulom. Avšak Cloud 9 sa prebrali a po hroznom štarte sa dostali späť do zápasu a mapu vyhrali 16:11. Poslednou mapou celej série bol Ancient, ktorý si zvolili FaZe. Práve tu sa spečatil ich triumf a FaZe ukázali všetky trumfy a vyhrali zápas 3:1 na mapy.

Toto víťazstvo však znamená o veľa viac. FaZe ako štvrtý tím v histórií získali GrandSlam. Avšak prišiel aj jeden špeciálny zápis do histórie. Russel “Twistzz” Van Dulken sa stal prvým hráčom, ktorý získal GrandSlam dvakrát. Kanadaň sa tak zapísal do histórie tučným písmom. Taktiež to je veľký úspech pre Robina "ropz" Koola, ktorý si pre seba získal DHL MVP za tento turnaj.

Twistzz to dokázal!! Source: Twitter/ESLCS

Zdroj titulnej fotografie: Twitter/ESLCS

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.