Poznáme skupiny IEM Cologne. Nové zostavy čaká po lete skúška ohňom

  • 15. 07. 2023 12:55
Trofej IEM Cologne Zdroj: ESL Gaming

Letná prestávka je v poslednej sezóne pred vydaním CS2 konečne za nami. V centre diania je teraz BLAST Premier Fall Groups 2023, my sa však teraz pozrieme na IEM Cologne 2023, ktoré práve spoznalo svoje skupiny.

V A skupine je jasne najväčším favoritom na výhru svetová jednotka HLTV aj ESL rankingu, Heroic. Ich vyzývateľmi bude víťaz IEM Dallas, ENCE, Cloud9 posilnení o electroNica a Perfecta a GamerLegion, ktorí zas musia ohlásiť náhradu v zostave za iMa a siuhyho.

B skupina vyzerá byť očosi nabitejšia. Držitelia posledného CS:GO Majoru, Vitality sú v rovnakej skupine s víťazom EPL S17, FaZe Clanom, víťazom IEM Katowice, G2 a nedávno obmenenou zostavou NaVi.

Poznáme teda 8 zo 16 účastníkov Groups IEM Cologne 2023, o zvyšných ôsmich rozhodne Play-In, kde máme aj CZSK reprezentantov. Frozena čaká v prvom kole povinná jazda proti The MongolZ, NEOFRAGa zas v novej zostave v Into The Breach skúška ohňom proti Ninjas in Pyjamas. A nezabudnime ani na STYKA v tíme Apeks, ktorý predvádzal pred letnou prestávkou životnú formu. Ich prvou prekážkou na ceste ju napodobniť bude nemecký BIG.

Play-In tímy potrebujú k postupu celkovo dve výhry, v prípade prehry majú ešte druhú šancu v Losers Brackete. Skupiny sa taktiež odohrajú double elimination formátom, pričom víťazi skupín postupujú do semifinále, 2. a 3. miesta do štvrťfinále celého turnaja. To sa už odohrá starým-dobrým single elimination formátom.

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.