Poznáme postupujúcich z baráže Sazka eLEAGUE

  • Sebastián Soroka
  • 21. 06. 2020 21:15

Cez vikénd sa nám v rámci súťaže Sazka eLEAGUE odohrali dva barážové zápasy, ktoré mali rozhodnúť o posledných dvoch účastníkoch II.splitu. V obidvoch zápasoch sme sa pozreli na všetkých päť máp. O drámu a zábavu tak rozhodne bolo postarané.

Zápas #1

ENTERPRISE Esports vs eErinnes 2:3 (16:13, 16:12, 7:16, 14:16, 11:16)

Zápas, ktorý bol definitívnou rozlúčkou Patrika "Zero" Žudela s ENTERPRISE. Aj kvôli tomu možno nemal zápas svojho jasného favorita a drámu sme mohli sledovať celých päť máp. Celok eErinnes nevstúpili do duelu vôbec dobre a za stavu 0:2 to už vyzeralo, že ENTERPRISE sa v lige udrží. TeckoO a spol. ale podcenili svojho súpera a zápas nechali dôjsť až na piatu mapu, kde prehrali viacero zbytočných kôl a to ich stálo celý zápas. Hráči eEriness sa tak v najbližších mesiacoch nudiť rozhodne nebudú. II.split Sazka eLEAGUE má totiž prvého nováčika.

Fizarezi a jeho krásny clutch

Zápas #2

DEFEATERS vs Dark Tigers 3:2 (16:11, 16:6, 14:16, 12:16, 16:14)

Aj v druhom zápase sme videli všetky mapy. Dark Tigers mohli svojich súperov doraziť už na tretej mape, kedy to mali po prvej polovici, skvelo rozohrané na jednoznačnú výhru 3:0 na mapy. DEFEATERS však ušli hrobárovi z lopaty a duel dotiahli až na poslednú mapu. V tejto súťaži je už takým zvykom, že mapa Overpass má poriadne grády. Výnimkou nebol ani tento zápas. Chvíľu to už vyzeralo, že by partia na čele so Systemom mohla svoje comebackové dielo dokončiť, neskôr zasa, že sa dočkáme predĺženia. Nová zostava temných tigrov ale nakoniec veľký choke nepripustila a päť mapovú bitku ukončila najtesnejším možným výsledkom.

Infarktový záver poslednej mapy

Je teda dobojované. Ani jeden z dvojice DEFEATERS-ENTERPRISE svoj barážový duel nezvládol a tak si svoju premiéru v hlavnej súťaži odbijú dva nové tímy. Či sa im bude dariť viac alebo menej ako ich dnešným, respektíve včerajším oponentom, budeme môcť konštatovať až o pár mesiacov.

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.