Potvrdené! Coldzera smeruje do Complexity

  • Martin Bukovský
  • 09. 09. 2021 23:00

Complexity, známy taktiež ak projekt Juggernaut, boli pripravení vstúpiť do druhej polovice sezóny 2021 na 120%. Neboli by to ale oni, keby sa jeden z hráčov z nejakého dôvodu nemohol dostaviť na server. V minulosti to bola situácia s mladým Owenom "oBo" Schlatterom, neskôr ich do nepríjemnej situácie dostal aj Valentin "⁠poizon⁠" Vasil. Keď sa po zmene posledného američana zdalo, že americká organizácia konečne nebude čeliť nepríjemným nepredvídateľným problémom, ich hlavná hviezda utrpela zranenie ruky.

Kristian "⁠k0nfig⁠" Wienec na ceste na herné sustredenie do Srbska utrpel na letisku zranenie ruky. Skroloval svoj telefón a spadol na mokrej zemi, čo mu dolámalo zápestie na pravej ruke. Srbskí doktori nič nezistili, vážnu vec zistil až po príchode do domovského Dánska. Zlomené zápästie muselo byť operované a k0nfig tak postúpil operáciu. Predpokladaná doba na uzdravenie bola 17.8. 4-6 týždňov.

Jeho miesto v zostave dočasne zamestnal jeho krajan Niels Christian "NaToSaphiX" Sillassen. Ten si podobne ako Nico Hulkenberg vo Formule 1 prebral renomé skvelého náhradníka, no dobrý tím mu stále nie je dopriaty.

Dnes ale z kempu americkej organizácie prichádza správa o novej akvizícií. Pernamentné miesto v tíme berie Marcelo "⁠coldzera⁠" David. Coldzera sa po odchode jeho kamaráta Nikola "NiKo" Kovača z FaZe taktiež poberal z organizácie a už dlhšie bol bez tímu. V pozadí sa hovorilo o jeho možnom prestupe do tímu Liquid, no nakoniec to boli práve v Complexity kde dokázali uloviť 1. najlepšieho hráča na svete z rokov 2016 a 2017.

Je zatiaľ otázne, koho v tíme nahradí, túto otázku bude kapitán Benjamin"blameF⁠" Bremer zrejme riešiť až po uzdravení k0nfiga. Možnosťou ostáva ponechanie 6-členného kádru, nakoľko skúsenosti z minulosti Complexity naučili, že treba rátať so všetkým.

Zostava Complexity:
Benjamin"blameF⁠" Bremer
Valentin "⁠poizon⁠" Vasilev
Justin "⁠jks⁠" Savage
Patrick "⁠es3tag⁠" Hansen
Marcelo "⁠coldzera⁠" David

Luis "⁠peacemaker⁠" Tadeu - tréner

Kristian "⁠k0nfig⁠" Wienecke - zdravotná pauza

Zdroj titulnej fotografie: Twitter/Complexity Gaming

konfig.jpg

Návrat k0nfiga je zatiaľ otázny Source: Liquipedia/DreamHack

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.