Posledným Frozenovým spoluhráčom sa stáva NBK-

  • Martin Bukovský
  • 07. 01. 2022 16:30

David "frozen" Čerňanský bude mať ďalšieho nového spoluhráča. Stáva sa ním Francúz Nathan "NBK-" Schmitt. Posledné pôsobisko známeho supporta bolo OG. NBK- mal podľa všetkých informácií prejsť na fps hur od Riot Games, Valorant. Nakoniec sa tak nestalo a opäť sa vráti do kolobehu svetového Counter-Striku.

Dvojnásobný výherca Majoru tak môže predať svoje získané skúsenosti mladíkom akými sú nováčik z akadémie torzsi, či práve nášmu rodákovi frozenovi. Dopomôcť môže aj Austrálskemu kapitánovi Dexterovi, ktorý od začiatku jeho pôsobenia v Európe na tom vôbec nie je štatisticky dobre a s K/D 0,88 sa radí k menej fragujúcim IGL. S hráčom akým je NBK- by niektoré jeho zodpovednosti prepadli a tak by sa mohol sústrediť viac na svoju hru.

“⁠Posledný rok som sa toho o sebe naučil naozaj veľa. Naučil som sa ako ovládať veci mimo herného servera a teraz je ten správny čas pripojiť sa k tímu ktorému verím, že vyhrávať turnaje je len otázkou času. Vyjadruje svoje ciele NBK-.

Dotiahne táto nová zostava Frozena a MOUZ k vysnívaným titulom? V minulosti sa im to podarilo s hráčmi, s ktorými to nie všetci očakávali. Ak sa NBK- dokáže dobre adaptovať hernému štýlu Dextera, môžu všetci fanúšikovia Frozena očakávať veľké úspechy.

Zostava MOUZ pre rok 2022:
David "⁠frozen⁠" Čerňanský
Aurimas "⁠Bymas⁠" Pipira
Christopher "⁠dexter⁠" Nong
Ádám "⁠torzsi⁠" Torzsás
Nathan "⁠NBK-⁠" Schmitt

Dennis "⁠sycrone⁠" Nielsen - tréner

Zdroj titulnej fotografie: Twitter/MOUZ

210107_MOUZ_CSGO_roster_update_16_9.jpg

Podarí sa myšiakom ustáliť ako TOP10 tím? Source: mousesports.com

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.