Posledný turnaj roka započne už zajtra! Do bojov nastupuje aj NEOFRAG

  • Martin Brázdil
  • 13. 12. 2022 18:00

BLAST Premier World Final 2022 prinesie posledné súboje Tier 1 tímov v tomto kalendárnom roku, po ktorom opäť započne prestupové šialenstvo. 8 tímov sa tak pobije o miliónový prizepool. V Abu Dabí tak nebude núdza o kompetitívny Counter Strike.

Outsiders vs Liquid

Začiatok zápasu: 7:00
Áno, je to tak! Prvý zápas odštartuje už o siedmej hodine ráno. Hneď na začiatok sa nám predstaví novopečený víťaz Majoru. Keby toho nebolo málo tak na druhej strane stojí Liquid. Mareks “YEKINDAR” Gaļinskis sa teda postaví tvárou v tvár svojím bývalým spoluhráčom. Organizátori si tak pre nás pripravili krásny príbeh na začiatok turnaja. Potvrdia Outsiders formu z Majoru alebo uvidíme víťazstvo Liquid? Odpoveď nás čaká zajtra, keď sa oba tímy napoja na server.

YEKINDAR sa postaví proti Jame time Source: PGL
G2 vs FaZe Clan

Začiatok zápasu: 10:00 V druhom zápase skupiny A sa proti sebe postavia Gigachad Rasmus “HooXi” Nielsen a Batman Finn “karrigan” Andersen. Súboj legiend, ktoré povedú svoje zostavy do ťažkého boja o postup. FaZe, ktorý vstupujú po neúspešnom finále proti Heroic si určite budú chcieť pripísať jasné víťazstvo. G2 však netreba odpisovať. Mohli sme vidieť, že zvládnu hrať výborné csko. Náročný zápas na tipovanie a ešte náročnejší na hranie pre oba celky.

Ako ďaleko sa dostane GIGACHAD s G2? Source: PGL
Heroic vs OG

Začiatok zápasu: 13:00
Heroic prichádzajú do turnaja v skvelej forme aj zo ziskom pozície svetovej jednotky. Dánska zostava sa predvádza vo výbornom svetle a prípadne víťazstvo na turnaji by iba upevnilo ich pozíciu. Majú však jeden problém. Na miesto Martina "stavn" Lunda prišiel na tento turnaj Kristian "k0nfig" Wienecke. OG spolu s Adamom “NEOFRAG” Zouharom podávajú výkony ako na hojdačke. Všetci však veríme, že tentokrát budú na vrchole svojej formy a podajú perfektné výkony. O tom, ako bude vyzerať celý turnaj pre oba celky veľmi napovie aj tento zápas.

Potvrdí Heroic formu aj so stand-inom? Source: BLAST Premier
Natus Vincere vs Vitality

Začiatok zápasu: 16:00 Celý deň nám nakoniec ukončí súboj titánov. Oleksandr “s1mple” Kostyliev a Mathieu “ZywOo” Herbaut si opäť proti sebe zmerajú sily a práve tento turnaj môže rozhodnúť, kto sa stane top 1 hráčom pre tento rok. Tento zápas ale nebude iba o nich dvoch ale o celých zostavách, ktoré za nami stoja a pokúsia sa práve tú svoju hviezdu dostať bližšie k cieľu.

ZywOo má nakročené na najlepšieho hráča tohto roka Source: ESL

Zdroj titulnej fotografie: Twitter/ BLAST Premier

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.