Posledné dve miestenky na MSR! V uzavretej kvalifikácii sa predstaví 8 tímov

  • Sebastián Soroka
  • 16. 09. 2022 17:38

Kvalifikačný cyklus pre turnaj Majstrovstvá Slovenskej republiky v elektronických športoch (CS:GO) sa dnes definitívne uzavrie. Čaká nás totiž uzavretá kvalifikácia, v ktorej sa rozdajú posledné dve miestenky pre tie najlepšie tímy.

Šancu postúpiť na najväčší slovenský ešportový event už má iba 8 tímov. Do uzavretej kvalifikácie dostali pozvánku štyri tímy na základe EPLAYER Rankingu. Konkrétne sa jedná o Dark Tigers, Inside Games, NARCIS a Fadee Gaming. Rozhodlo o tom ich poradie v rebríčku (8-11.miesto).

Konkurovať im o posledné dve miestenky budú tímy/mixy, ktoré úspešne obstáli v otvorenej kvalifikácii. Sú to SINNERS Academy, eSuba Youngsters (team nastúpil do kvalifikácie s clan-tagom "abuSers"), mix pod názvom "fullshock", kde pôsobí napríklad Matěj "twist" Petráš alebo Marcel "bestch" Križan. Posledná zostava, ktorá si vydrela postup do uzavretej kvalifikácie vystupuje pod názvom "soloque". Pôsobil v nej bývalý hráč tímu Cryptova, Maximilián "W8max" Macášek. Zdá sa však, že do rozhodujúceho boja W8max a spol. nenastúpia, nakoľko sa na platforme faceit odhlásili z turnaja a neevidujeme ich tak v zozname tímov.

Kvalifikácia bude prebiehať od 19:00. Vybrané zápasy bude možné sledovať na twitch kanále Yzone. Yzone. Zápasový rozpis zatiaľ nebol vyžrebovaný. Postup na MSR si zaistia dva najlepšie tímy z kvalifikácie.

Zdroj titulnej fotografie: Facebook/Y-Games

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.