Piatym hráčom Sinners by sa mal stať Zero

  • Martin Bukovský
  • 04. 07. 2022 14:00

Českú jednotku koncom minulého mesiaca opustila ich najväčšia hviezda, Adam "NEOFRAG" Zouhar. NEOFRAG prijal ponuku od OG i keď na stole mal aj od legendárnych Fnatic. Sinners tak ostali bez piateho hráča a do hry naskakoval tréner Tomáš "tomkeejs" Tomka. To bol ich plán a riešenie na najbližšie mesiace a do začiatku letnej prestávky nájsť si nového piateho hráč.

Hľadanie nového hráča do českej jednotky sa ale stalo zložitejším, než sa na prvý pohľad zdá. Začiatkom roka totiž Sinners odkúpili od ENTERPRISE Forsyyho za milión českých korún. K ním sa v apríli pridali aj Sampi, ktorí taktiež odkúpili hráčov, ktorých neskôr sami nazvali “miliónový kluci”. Ceny domácich hráčov sa tak vyšplhali vysoko, čo neskôr aj v pozápasovom rozhovore po prehratom semifinále vo frustrácií spomenul samotný tomkeejs. Sinners boli tak zahnaní do kúta a skúšali rôzne variácie, ako aj trénovať s hráčom z tímu Narcis Michalom "FABULOUSSS" Goreckim. Do tímu, ktorý má ambície na TOP30 a vyššie sa mladá krv ale zrejme nehodí a tak sa opäť vybrali cestou po skúsenostiach.

Z nemeckej organizácie GamerLegion by ich mal doplniť účastník Majoru, Patrik “Zero” Žúdel. Ten sa za čias Hellraisers javil ako veľký mladý talent, no sám uprednostnil vzdelanie a dokončil si tak titul na FEI STU v Bratislave. 9. najlepší hráč za rok 2021 by si tak po dvoch rokoch mal opäť zahrať za česko-slovenský tím, tentokrát v čierno-červených farbách. Špekuláciu potvrdili viaceré naše na seba nezávislé dôveryhodné zdroje.

Na post trénera by sa mal opäť presunúť Tomkeejs, ktorého záujem o Sinners akadémiu sa čoskoro zrejme taktiež stane skutočnosťou.

Sinners boli kontaktovaní o vyjadrenie, informáciu nám nemohli potvrdiť

Možná zostava Sinners:
Sebastian "⁠beastik⁠" Daňo
Max "⁠SHOCK⁠" Kvapil
Jindřich "⁠ZEDKO⁠" Chyba
David "forsyy" Bílý
Patrik "Zero" Žúdel

Tomáš "tomkeejs" Tomka

Zdroj titulnej fotografie: PGL

38143811021_05036432a8_k.jpg

Zero v červenom bola vždy víťazná kombinácia Source: Starladder

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.