Oskar sa pripája k tímu Selectah!

  • Martin Bukovský
  • 15. 08. 2020 12:50

Viaceré zdroje potvrdili informáciu o novom tíme českého snipera, Tomáša "Oskar" Šťastného. Mal by ním byť tím Selectah. Oskar pôsobil v Sprout ešte začiatkom roka. Za jeho pôsobenie v nemeckej organizácií sa nedočkal nejakých veľkých úspechov. Posledné miesto na DreamHack Open Leipzig, či takisto posledné miesto v uzavretej kvalifikácií na Minor do Ria hovoria svoje. Oskar potreboval zmenu a tak sa po vzájomnej dohode s organizáciou rozhodol v tíme nepokračovať. Rolu snipera v Sprout po ňom prebral Michał "Snatchie" Rudzki. Oskar sa tak ocitol bez tímu. Veľa možností český ostrostrelec nemá. Globálna pandémia pozastavila možné zmeny v top tímoch, no hlavne financie organizácií.

Prichádza ale tím Selectah. Kapitánom tímu je známy Ioann "Edward" Sukhariev. Edward sa po jeho dlhoročnom pôsobení v NaVi ocitol v tíme Winstrike. V tíme pôsobil necelé 3 mesiace. To ale bolo ešte minulý rok v júli. Edward tak bol skoro rok bez tímu. Jeho novým projektom sa stal tím Selectah. Mix mladých hráčov predovšetkým z CIS regiónu. V pozadí sa chvíľou hovorilo, že Edward by mal presedlať na druhý koniec sveta, do Ameriky. Globálna pandémia ale jeho plány zrušila.

Kapitánom tímu je skúsený veterán Ioann "Edward" Sukhariev Photo by HLTV.org

Ďalším členom je Flatron "juanflatroo" Halimi, bývalý člen tímu Secret. Juanflatroo sa na scéne pohybuje iba chvíľu a je známy predovšetkým svojimi individuálnymi schopnosťami z FPL. Celý tím dopĺňa menej známa dvojica Justinas "jL" Lekavicius a Roman "tappa" Medvedev. Obaja v minulosti vystupovali v tímoch, kde sa komunikovalo v ruštine, alebo v prípade jL v litovskom jazyku. Bude teda otázne či hráči dokážu prejsť na komunikáciu v angličtine, no všetko ukáže čas. Toho času ale veľa nebude. Oskar na svojom streame prezradil, že sa bude jednať o tím, v ktorom bude pôsobiť iba 3 mesiace.

Zostava tímu Selectah:
Tomáš "Oskar" Šťastný
Ioann "Edward" Sukhariev
Flatron "juanflatroo" Halimi
Justinas "jL" Lekavicius
Roman "tappa" Medvedev

Dokáže sa oskar predrať na vrchol? Photo by HLTV.org

Ohodnotiť

1

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.